کانادا کشوری پهناور با تنوع فرهنگی گوناگونی هست. مهاجرت، زندگی افراد زیادی رو تحت تاثیر قرار میده و برای تمامی مسافران و دانشجویان واجبه که قبل از اقدام به مهاجرت و تحصیل در کانادا با برخی موارد از جمله اداب و رسوم، شرایط آب و هوا، اداب گفت و گو، نحوه لباس پوشیدن و ... آشنا بشن. مردم کانادا در هنگام ملاقات با همدیگه دست میدن و اگر دوستان نزدیک هم دیگه باشن روبوسی هم، خواهند کرد. می تونین برای صدا کردن نام خانوادگی افراد از کلمات موسیو و مادام استفاده کنین. با این که بیشتر افراد پشت تلفن همدیگه رو با نام کوچیک صدا می کنن، ولی بهتره از نام خانوادگی همدیگر استفاده بشه چون به احتمال زیاد اونا هم همین کارو خواهند کرد و همچین انتظاری هم از شما دارن. کت و شلوار پوشش استاندارد و رسمی آقایان و بانوان در محیط کار هست، اما در برخی از موارد کاری، افراد مجازن پوشش غیر رسمی داشته باشن. مسائلی که بهتره در مورد آن ها حرف نزنین از جمله: مقایسه کشور آمریکا با کانادا، مشکلات و تفاوت های زبان فرانسه با انگلیسی، عقاید مذهبی و دینی افراد و... این نکته رو فراموش نکنین که به دید مردم کانادا، فریاد زدن و صحبت کردن با صدای بلند بی ادبی به حساب میاد و سیگار کشیدن در مکان های عمومی مانند رستوران ها، فروشگاه ها، سینما، ادارات ممنوع هست. از صمیمی شدن زیاد با افراد و برقراری تماس فیزیکی با افراد به شدت پرهیز کنین. می تونین مانند سایر کشورهای غربی، اگر به مهمانی دعوت شدین، همراه خود یک دسته گل یا شکلات ببرین. ممکنه در بسیاری از شهرها پرداخت انعام ضروری نباشه ولی در کانادا تقریبا امری رایج و اجباریه چون بخش خدمات معمولا کمترین حقوق رو نسبت به بقیه شغل ها دریافت می کنن و انتظار میره این اختلاف با دریافت انعام پوشش داده بشه. شما می تونین برخی از وسایل خودتونو بدون پرداخت عوارض به کانادا ببرین مانند: کتاب، مبلمان، وسایل سرگرمی، لباس، لوازم خانگی مانند گاز، یخچال، ماشین لباس شویی، هدایایی با ارزش کمتر از 60 دلار، جواهرات و... . اگر تنها سه ماه از ازدواج شما گذشته باشه میتونین هدایای عروسی خودتونو بدون مالیات به کانادا منتقل کنین. آنچه ذکر شد از جمله موارد مهم، باید ها و نباید های زندگی در کاناداست. اگر قصد مهاجرت به کانادا رو دارین، می تونین به وبسایت ایران توکا مراجعه کرده و از مطالب خوبشون استفاده کنین.
امروزه زندگی در کانادا مزیت های زیادی برای افراد داره. هر ساله تعداد زیادی از مردم جهان به روش های مختلفی به این کشور مهاجرت می کنن. شیوع ویروس کرونا اقتصاد و بازار کار بسیاری از کشور های بزرگ را مختل کرده. کانادا نیز جزء یکی از کشورهای توسعه یافته هست که لطمه زیادی با این موضوع خورده و بیش از 3 میلیون کانادایی بیکار شدن. فرصت های شغلی مناسبی در کمپانی های معتبر کانادایی برای مهاجران وجود دارن که با مصاحبه و قبولی در آزمون مربوطه، افراد میتونن مشغول به کار بشن. پروسه کاریابی در کانادا یکی از مواردی هست که فکر بسیاری از افراد رو به خودش مشغول کرده. یک رزومه حرفه ای می تونه سال ها تجربیات شما رو در قالب یک یا دو صفحه برای مسولان کانادایی توضیح بده. بیش ترین متقاضیان نیروی کار در کانادا شغل دستیاری برای فروش هست. افراد برای ثبت نام در این شغل باید دوره های کاراموزی رو طی کنن. همزمان با کاهش فراگیری سویه های جدید کرونا و کاهش محدودیت های بهداشتی، تعداد قابل توجهی از استان های کانادا به شرایط عادی برگشتن و بازار کار، تقریبا رو به روال سابق پیش میره. در فوریه 2022 موقعیت های شغلی زیادی توسط دولت کانادا ایجاد شد که نرخ بیکاری را 1 درصد کاهش داد. بیشترین موقعیت های شغلی در کانادا مختص بخش های: حمل و نقل، خدمات اقامتی، خدمات اطلاعات و فرهنگ و صنایع تفریحی، خدمات غذایی و ... هست. افرادی که بدون داشتن مجوز کار در کانادا مشغول به کار بشن، در حال انجام کار سیاه یا غیر قانونی هستن و به نوعی مجرم شناخته شده و موظف به پرداخت جریمه میشن. بعد از همه گیری کرونا بازار داغی برای کار در کانادا ایجاد شد. از مهم ترین و پر تقاضا ترین شغل ها بعد از کرونا می توان به فناوری اطلاعات، کار اداری، تولید، لجستیک، مهندسی، حسابداری مالی، فروش و بازاریابی و منابع انسانی( استخدام کارگران برای پاسخگویی به موج تجارت الکترونیک، ارائه اطلاعات در مورد اقدامات ایمنی و بهداشت کرونا) اشاره کنیم. مهاجرت به کانادا راه و روش های مختلفی داره. گرفتن ویزای تحصیلی کانادا یکی از این روش هاست. اگر شما هم قصد مهاجرت دارین میتونین برای کسب اطلاعات بیش تر به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین.
رشته حقوق از جمله رشته های پر درآمد، نه تنها در کانادا بلکه در سرتاسر جهانه. شاید برای خیلیا این نگرانی پیش بیاد که بعد کلی دردسر برای پذیرش تحصیل در کانادا در این رشته و بعد کلی تلاش برای فارغ التحصیلی در این رشته، آیا بازار کار کانادا فرصت های شغلی خوبی میتونه براشون در اختیار بذاره یانه. آینده شغلی و تعداد فرصت های شغلی برای کسانی که مدرک حقوقشون رو در کشور کانادا دریافت کردن بیشتر بستگی به این داره که قصد دارند در کجای این کشور فعالیت کنن. مثلا بازار کار رشته حقوق در ایالت هایی مثل بریتیش کلمبیا، نیو برونزویک و منیتوبا طبق آمارهای موجود در ده سال آینده وضع خوبی داره، اما در ایالت های نووا اسکوشیا، انتاریو و پرنس ادوارد چشم انداز مطلوبی نداره. کسانی که در این رشته در کانادا تحصیل کردن بعد از قبولی از آزمون بار (Bar Exam)، اول کار خودشون رو با کارآموزی شروع میکنن که مدت زمان اون در ایالت های مختلف متفاوته و افراد میتونن این دوره رو در خارج از کانادا و یا داخل کانادا در یک یا چند شرکت مختلف به صورت تمام وقت یا پاره وقت سپری کنن. بعد از سپری کردن دوره کارآموزیه که به شما اجازه میدن به عنوان یه وکیل در کشور کانادا کار کنید. البته بعضی استان ها مثل انتاریو دوره های مختص خودشون رو برای رشته حقوق دارند که اون هارو هم باید سپری کنید تا بتونید به طور رسمی فعالیت حقوقی داشته باشید. فارغ التحصیلان رشته حقوق در کانادا در حیطه های مختلفی میتونن در این رشته مشغول به فعالیت بشن. مثل حقوق در منافع عمومی که به دفاع از گروه ها و موارد خاصی مثل زنان، محیط زیست و یا بومیان این کشور میپردازه. کسانی هم که علاقه به کار در بخش خصوصی دارن میتونن در شرکت های حقوقی کوچک و بزرگ در یک زمینه خاص و یا چندین زمینه مختلف مشغول به فعالیت بشن. در بخش دولتی هم مشاغلی مثل دادستانی یا کار در وزارتخانه های مختلف برای فارغ التحصیلان رشته حقوق اختصاص داده شده. اگر به دنبال مطالب بیشتری در رابطه با تحصیل در رشته حقوق، کار و مهاجرت به کشور کانادا هستید میتونید با مراجعه به وبسایت فوق العاده ایران توکا دانش خودتون رو به روز کنید.
نحوه کاریابی و لیست مشاغل مهم، از جمله موارد مهم برای مهاجران هست. لیست شغل های مورد نیاز در کانادا، هر ساله توسط دولت این کشور ارائه میشه و متقاضیان میتونن در بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی به کانادا ثبت نام کنن. برنامه جذب نیروی کار کانادا از سال 2015 تا به حال در قالب روش اکسپرس اینتری بوده که این برنامه به صورته دو مرحله ای و امتیازی هست. عنوان های شغلی که در قالب طبقه بندی ملی مشاغل کانادا یا لیست ناک NOCهست شامل: دسته های 0 یا مدیریتی، Aیا سطح دانشگاهی، Bیا مهارتی و فنی، Cیا مشاغل حد واسط و خاص و در نهایت دسته Dیا کارگری اند.
مهارت های نوع 0: در این دسته تمامی بخش های مدیریتی از جمله مدیران کسب و کارهای بزرگ و کوچک مدیران ارشد شرکت ها در بخش قرار میگیرن.
مهارت های نوع A: مشاغلی جزء این دسته طبقه بندی میشن که نیاز به مدرک دانشگاهی بالاتر و حتی تحصیل در کانادا دارن مثل: پزشکان، معلمان، مهندسین و...
مهارت های نوع B: این دسته جزء مهارت های عملی بوده و نیاز به گذراندن یک دوره آموزش تخصصی و یا مدرک دانشگاهی دیپلم و بالاتر هست. مانند: آشپز، برقکار و ...
مهارت های نوع C: این مشاغل نیازمند به تحصیلات دبیرستانی، آموزش ها و مهارت های تجربی هست مانند: راننده، گارسون، فروشنده، قصاب و...
مهارت های نوع D: این گروه نیاز به آموزش و مهارت خاصی ندارند و حین کار آموزش میبینن. مثل کارگر خدماتی و نیروهای نظافتی
مشاغل تولیدی و فنی در کانادا بخش عمده فعالیت های اقتصادی کاناداست. بخشی از این مشاغل عبارت انداز: جوشکار و اپراتور تجهیزات مربوطه، تکنسین دستگاه های تولیدی، اپراتور دستگاه های تولیدی، مونتاژ کار، سوپر وایزر تولید، مکانیک دستگاه های سنگین، مکانیک خودرو و...
مشاغل فروش و بازاریابی در کانادا که برای مهاجران یک شغل ایده ال محسوب میشه شامل کارشناس فروش، مرچندایز، مدیر بازاریابی، اکانت منیجر، اکانت منیجر تبلیغات، مدیر دیجیتال مارکتینگ، مدیر تجارت الکترونیک و... . اگر بخواین به عنوان کارشناس یا مدیر فروش در کانادا کار کنین باید مدرک دانشگاهی فنی در این زمینه داشته باشین.
در حال حاظر کانادا با کمبود نیروی انسانی برای کار مواجه هست. به همین دلیل این کشور به محلی مناسب برای مهاجران تبدیل شده. اگر شما هم فکر میکنین در هر یک از شغل های ذکر شده دارای تبحر هستین و قصد مهاجرت کاری و تحصیلی دارین، این یک فرصت عالی برای شماست که البته شما نیاز به نوشتن انگیزه نامه مناسب برای این کار هستین. شما میتونین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به وبسایت ایران توکا مراجعه و بهترین روش مهاجرت رو انتخاب کنین.
این روزا دیگه برای همه مشخصه که کانادا کشوریه که دارای سیستم آموزشی فوق العاده ای هست و کیفیت سیستم آموزشی این کشور در مقاطع مختلف در همه جای دنیا زبانزده. یکی از رشته های پرطرفدار در این کشور، رشته حقوقه که دانشجوها از سرتاسر دنیا برای تحصیل در این رشته به کانادا مهاجرت می کنن. کانادا کلا 18 تا دانشکده داره که رشته حقوق در اون ارائه میشه. گرچه کیفیت بالای دانشگاه های این کشور غیر قابل انکار هست، اما تحصیل در کانادا میتونه علاوه بر اینکه دانش و توانایی شما رو در این رشته افزایش بده، مسیر آینده شغلی تون رو هم هموارتر کنه. برترین دانشگاه کانادا در درشته حقوق، دانشگاه تورنتو هست که برنامه های متنوعی برای تحصیل در این رشته داره و با داشتن اساتید مجرب و امکانات عالی، محیط فوق العاده ای رو در اختیار دانشجوهاش میذاره و البته جای تعجبی هم نداره که گرفتن پذیرش از این دانشگاه، خیلی سخت باشه. دانشکده حقوق دانشگاه مک گیل هم با داشتن قدمتی بیش از یک و نیم قرن، جزو برترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل در این رشته است و افراد بزرگی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدن که باعث شده این دانشگاه اعتبار خوبی رو برای خودش در کل دنیا دست و پا کنه. سومین دانشگاه برتر کانادا در رشته حقوق هم دانشگاه بریتیش کلمبیاست که شاخه های مختلفی از رشته حقوق مثل حقوق بین الملل، تجارت و محیط زیست رو ارائه میده و با داشتن اساتید مجرب به دنبال پژوهش های متنوع در این رشته است. دانشگاه بعدی دانشگاه مونترال هست که بالاترین جایگاه رو در حقوق فرانسوی (فرانکوفون) در جهان داره و کیفیت بالای آموزش در این دانشگاه بر صاحب نظران در رشته حقوق پوشیده نیست. در نهایت رتبه پنج به دانشگاه بسیار پیشرفته یورک میرسه. دانشکده حقوق در این دانشگاه، آزگودهال نام داره که بالاترین قدمت رو در میان دانشکده های حقوق ایالت انتاریو داره، برنامه های گوناگونی در این دانشکده ارائه میشه که باعث میشه فارغ التحصیلان این دانشکده بتونن در مشاغل مختلفی پس از تحصیل مشغول به کار بشن. در نهایت اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با شرایط تحصیل در رشته حقوق در کشور کانادا داشتید میتونید به وبسایت مفید ایران توکا مراجعه کنید.
این روزا دیگه برای همه مشخصه که کانادا کشوریه که دارای سیستم آموزشی فوق العاده ای هست و کیفیت سیستم آموزشی این کشور در مقاطع مختلف در همه جای دنیا زبانزده. یکی از رشته های پرطرفدار در این کشور، رشته حقوقه که دانشجوها از سرتاسر دنیا برای تحصیل در این رشته به کانادا مهاجرت می کنن. کانادا کلا 18 تا دانشکده داره که رشته حقوق در اون ارائه میشه. گرچه کیفیت بالای دانشگاه های این کشور غیر قابل انکار هست، اما تحصیل در کانادا میتونه علاوه بر اینکه دانش و توانایی شما رو در این رشته افزایش بده، مسیر آینده شغلی تون رو هم هموارتر کنه. برترین دانشگاه کانادا در درشته حقوق، دانشگاه تورنتو هست که برنامه های متنوعی برای تحصیل در این رشته داره و با داشتن اساتید مجرب و امکانات عالی، محیط فوق العاده ای رو در اختیار دانشجوهاش میذاره و البته جای تعجبی هم نداره که گرفتن پذیرش از این دانشگاه، خیلی سخت باشه. دانشکده حقوق دانشگاه مک گیل هم با داشتن قدمتی بیش از یک و نیم قرن، جزو برترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل در این رشته است و افراد بزرگی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدن که باعث شده این دانشگاه اعتبار خوبی رو برای خودش در کل دنیا دست و پا کنه. سومین دانشگاه برتر کانادا در رشته حقوق هم دانشگاه بریتیش کلمبیاست که شاخه های مختلفی از رشته حقوق مثل حقوق بین الملل، تجارت و محیط زیست رو ارائه میده و با داشتن اساتید مجرب به دنبال پژوهش های متنوع در این رشته است. دانشگاه بعدی دانشگاه مونترال هست که بالاترین جایگاه رو در حقوق فرانسوی (فرانکوفون) در جهان داره و کیفیت بالای آموزش در این دانشگاه بر صاحب نظران در رشته حقوق پوشیده نیست. در نهایت رتبه پنج به دانشگاه بسیار پیشرفته یورک میرسه. دانشکده حقوق در این دانشگاه، آزگودهال نام داره که بالاترین قدمت رو در میان دانشکده های حقوق ایالت انتاریو داره، برنامه های گوناگونی در این دانشکده ارائه میشه که باعث میشه فارغ التحصیلان این دانشکده بتونن در مشاغل مختلفی پس از تحصیل مشغول به کار بشن. در نهایت اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با شرایط تحصیل در رشته حقوق در کشور کانادا داشتید میتونید به وبسایت مفید ایران توکا مراجعه کنید.
تعداد دانشگاههایی که رشته کامپیوتر را در کشور کانادا ارائه میکنند، به ۲۰ عدد میرسد. این دانشگاهها رشته کامپیوتر را با بالاترین سطح آموزشی و بر طبق استانداردهای جهانی تدریس میکنند. به همین دلیل بسیاری از افرادی که پس از تحصیل در رشته کامپیوتر وارد جامعه میشوند، میتوانند به سرعت شغل متناسب با رشته خود را پیدا کنند. امروزه نیاز به رشته کامپیوتر و نیروی انسانی متخصص در این زمینه بسیار افزایش پیدا کرده است.
شما با تحصیل در این رشته در کشور کانادا و در بسیاری از کشورهای جهان در شرکتها و مراکز مختلف میتوانید مشغول به کار شوید. سطح آموزش در دانشگاههای کشور کانادا بسیار بالا بوده و به صورت عملی دروس مختلف رشته کامپیوتر را به دانشجویان آموزش میدهند. معمولاً محدودیتی برای ورود دانشجویان بین المللی به دانشگاه برتر رشته کامپیوتر در کشور کانادا وجود ندارد. شما با انتخاب این دانشگاهها امکان دریافت پذیرش و حتی امکان دریافت بورسیه در این رشته را نیز خواهید داشت.
در این میان دانشگاه تورنتو در کشور کانادا مرکز مناسبی برای مهاجرت تحصیلی است. رتبه این دانشگاه در سطح جهانی ۳۱ است و دانشکده کامپیوتر آن تاکنون توانسته است تحقیقات بسیار گستردهای را انجام داده و جوایز بسیاری را دریافت کند. دانشگاه برتر دیگری که در کشور کانادا میتوانید برای تحصیل در رشته کامپیوتر انتخاب کنید، دانشگاه واترلو است.
این دانشگاه در رشته کامپیوتر در رتبه چهارم در سطح جهان قرار دارد. نکته مهم این است که برای تحصیل در این دانشگاه باید رزومه بسیار خوبی داشته باشید. اگر قصد دارید جزئیات بیشتری در رابطه با دانشگاههای برتر رشته کامپیوتر در کشور کانادا به دست آورید، میتوانید به مرجع معتبر ایران توکا مراجعه کنید.
بسیاری از دانشجویان علاقه مند به تحصیل در کانادا رشتۀ MBAدر مسیر خودشون مشکلات بسیاری دارن که آزمون GMATاز جملۀ همون مشکلاته. پذیرفتهشدن برای تحصیل در این رشته بدون گذروندن GMAT ممکنه کمی مشکل باشه. بیشتر دانشگاههای کانادا برای پذیرش در این دوره از شما نمرۀ عالی آزمون GMAT تقاضا میکنن. ولی اگه به تحصیل در این رشتۀ در کانادا علاقه داری اما نمی خوای آزمون GMATپشت سر بذاری یا نمرۀ قبولی مورد نیاز دانشگاه مدنظرت رو کسب نکری، لازمه مدارک دیگه ای به دانشگاه مدنظرت ارائه کنی تا صلاحیتت رو برای تحصیل در این رشته نشون بدی و برای شرکت در این رشته پذیرفته بشی.
1. معدل مناسب در مقطع کارشناسی: نمرۀ 15، حداقل معدلیه که برای دریافت پذیرش MBA از دانشگاه های کانادا بدون شرکت در آزمون GMATلازم دارید.
2. تجربۀ کاری مرتبط:مدت تجربۀ کاری که برای دریافت پذیرش نیاز دارید به مدت دورۀ کارشناسی شما متقاضی بستگی داره. مثلا اگه دورۀ کارشناسی شما چهار ساله بوده، حداقل دو سال تجربۀ کاری مرتبط نیاز خواهید داشت.
4.توصیه نامه از حداقل دو یا سه کارفرما یا استاد قبلی
درادامه فهرستی از دانشگاه های کشور کانادا رو بهت معرفی می کنیم که بدون شرکت در آزمون GMAT میتونی در رشتۀ MBA تحصیل کنی.
·مدرسۀ کسب و کار اسمیت در دانشگاه کوئینز
·مدرسۀ کسب و کار شولیچ در دانشگاه یورک
·پردیس تاندر بِی و اوریلیا در دانشگاه لیکهد
·دانشکده کسب و کار و اقتصاد در دانشگاه تامسون ریورز
·مؤسسه تکنولوژی نیویورک ونکوور در بریتیش کلمبیا
·مدرسۀ کسب و کار آیوی در تورنتو
رسیدن به موفقیت مسیر سخت و دشواری داره! مطمئنا اگه بخوای تنهایی جلو بری وقت زیادی رو از دست میدی و شانس موفقیتت هم کم میشه. شرکت آرمان توکای دانش با مجوز رسمی از وزارت علوم کنارته تا توی این مسیر کمکت کنه و بار سنگین این مسیر پر پیچ و خمو از روی دوشت برداره.اگه برای انتخاب رشته و دانشگاه، اخذ پذیرش از راحت ترین دانشگاه های کانادا و اقامت به راهنمایی نیاز داری میتونی روی ما حساب کنی. برای رزرو مشاوره رایگان با ما تماس بگیر.
اگرچه داشتن مدرک آزمون GREمیتواند سبب شود شما در دانشگاههای بهتری در کشور کانادا پذیرش شوید و آیندۀ تحصیلی با کیفیتتری داشته باشید، اما اگر بخواهید بدون داشتن مدرک و بدون شرکت در آزمون GRE وGMATدر دانشگاههای کانادا پذیرفته شوید، برخی از دانشگاههای این کشور این شرایط را برای شما فراهم کردهاند. مثلاً بعضی از دانشگاههای کشور کانادا به خصوص برای مقاطع ارشد و دکتری اصلاً نیازی به مدرک آزمون GREندارند و تنها داشتن انگیزه نامه و سوابق شما میتواند باعث شود در این دانشگاهها پذیرش شوید. از جمله دانشگاههای کشور کانادا که میتوانند بدون آزمونهای GMAT و GREشما را پذیرش کنند، عبارتند از:
·دانشگاه رجینا
·دانشگاه لاوال
·دانشگاه لتبریج
·دانشگاه صنعتی وانتلن
·دانشگاه رویال رود
·دانشگاه فراسر والی
·دانشگاه تورثرن بریتیش کلمبیا
·دانشگاه مانیتوبا
·دانشگاه نیو برونزویچ.
در واقع این دانشگاهها بدون آزمونGRE شما را پذیرش میکنند. اما آزمون GMATیک آزمون کاملاً متفاوت است که به خصوص برای پذیرش در رشتههای MBA در کشور کانادا اهمیت بیشتری دارد. با این حال برخی از دانشگاههای این کشور هستند که بدون مدرک GMATمیتوانند شما را پذیرش کنند. شما میتوانید با داشتن این مدرک به تحصیل در کانادا مشغول شوید و آیندۀ بهتری داشته باشید و همچنین از امکانات رفاهی بهتری برخوردار شوید. البته شما باید با مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا هم آشنایی داشته باشید.برخی دانشگاهها که برای پذیرش نیاز به آزمونGMAT ندارند عبارتند از:
·مموریال نیوفاندلندکاناداوست (UCW)
·ترینیتی وسترن TWU) )
·تکنولوژی نیویورک (NYIT)
·تامسون ریورز (TRU)یورک (York)
·بریتیش کلمبیای شمالی (UNBC)
·فرلی دیکنسون (FDU)
·رویال رودز ROYAL ROADS))
·دال هاوزیdalhousie))
·ویکتوریا((Victoria
·ونکوور آیلندVIU))
·سنت ماری (Saint)
·ویندزور (Windsor) نیوبرانزویک(New Brunswick)
این دانشگاهها میتوانند از جمله دانشگاههای مناسب بدون نیاز به مدرک GMAT باشند که شما میتوانید برای پذیرش اقدام کنید. سایت ایران توکا میتواند علاوه بر نکات گفته شده اطلاعات بسیار جالب و کاربردی را در زمینۀ مهاجرت به کانادا و تحصیل در آنها در اختیار شما قرار دهد. بنابراین میتوانید به سایت ایران توکا نیز مراجعه کرده و از این مطالب استفاده کنید.
خیلی از دانشجوهایی که علاقمند به تحصیل در کانادادر رشته MBAهستند در مسیر خودشون ممکنه با کلی موانع و مشکل مواجه بشن که یکی از اون ها آزمون GMAT هست. با این حال دیگه نیازی نیست که به خاطر گرفتن نمره خوب در GMAT زانوی غم به بغل بگیرید. چندین مدرسه کسب و کار در کانادا وجود دارند که بهتون اجازه تحصیل در رشته MBA بدون داشتن مدرک GMAT میدن. مثل مدرسه کسب و کار اسمیت وابسته به دانشگاه کوئینز، مدرسه کسب و کار شولیچ وابسته به دانشگاه یورک، پردیس تاندر بِی و اوریلیا وابسته به دانشگاه لیکهد، دانشکده کسب و کار و اقتصاد دانشگاه تامسون ریورز، مؤسسه تکنولوژی نیویورک وابسته به دانشگاه بریتیش کلمبیا و مدرسه کسب و کار آیوی.
برای اینکه بتونید بدون داشتن مدرک GMAT، توی کانادا MBA بخونید باید به طریق دیگه ای شایستگی خودتون رو برای تحصیل در این رشته به دانشگاه مدنظرتون نشون بدید. مثلا داشتن یه معدل خوب در مقطع کارشناسی حداقل به میزان GPA=3 میتونه بیانگر این باشه که شما پایه علمی خوبی در این رشته دارید. البته اینم در نظر بگیرید که می توان به تحصیل در کانادا با معدل پایین در بعضی از رشته ها پرداخت. تجربه کاری مرتبط هم میتونه کمک خیلی زیادی بکنه، مدت تجربۀ کاری لازم برای گرفتن پذیرش، به مدت دورۀ کارشناسی تون بستگی داره. درصورتی که دورۀ کارشناسی تون چهارساله بوده، حداقل دو سال و درصورتی که دورۀ کارشناسی تون سه ساله بوده، حداقل سه سال تجربۀ کاری مرتبط باید داشته باشید. درواقع میشه گفت رزومه مرتبط با این رشته اصلی ترین فاکتور برای گرفتن پذیرش تحصیل در MBAبدون داشتن مدرک GMAT هست.همچنین شما می تونید لیستی از راحت ترین دانشگاه های کانادا برای گرفتن پذیرش رو قبل از اقدام آماده کنید. البته نباید از داشتن چند تا توصیه نامه خوب از استادا یا کارفرماهاتون هم غافل بشید. تا بتونید مسئولان دانشکده رو برای دادن پذیرش به شما متقاعد کنید.
گرفتن پذیرش در رشته MBA و تحصیل در کشور کانادا پیچیدگی های مختلفی داره، ایران توکا یه وبسایت باحاله که کلی مطالب مفید در این مورد براتون جمع کرده و شما میتونید اطلاعات مختلفی با مراجعه به این وبسایت بدست بیارید.
رشته ی حقوق در کانادا یکی از رشته های با آینده شغلی خوب به شمار میره. فرصت های شغلی بسیار خوبی در این کشور واسه افرادی که حقوق خوندن وجود داره. حقوق پایه وکلا در کانادا سالانه حداقل 72000 دلاره که هزینه های زندگی در کانادا رو تو سطح بالایی کاور میکنه و همچنین بازار کار کانادا به متخصصین در این زمینه خیلی احتیاج داره. علاوه بر وکالت، فرصت های شغلی متنوعی در اختیار افرادی که رشته حقوق خوندن فراهم شده. با خوندن این رشته در کانادا میتونین آینده خودتونو تضمین کنین. مدارک مختلفی در رشته ی حقوق برای دانشجویان ارائه میشه که شامل موارد زیره:
Juris Doctor: این یک برنامه درجه دو (Dual Degree)هست که توسط بیشتر دانشگاه ها ارائه می شه. با این مدرک دانشجویان مفاهیم حقوق را از منظر قانون مشترک و مدنی و سنت های حقوقی، یاد میگیرن.
گزینه پایان نامه در LLM: این گزینه ی پایان نامه تمرکز کمتری روی دوره های آموزشی داره و بیشتر هدف اون، تمرکز روی تحقیقات هست.
گزینه غیر پایان نامه در LLM: برعکس مورد قبلی، این گزینه بیشتر آموزش محور (Coursework) است که در آن یک پروژه تحقیقاتی باید توسط دانشجو در آخر دوره ارائه بشه.
معمولا اولین مقطع تحصیل در رشته حقوق در کانادا با کارشناسی آغاز میشه و متقاضیان بین المللی حتما باید مدرک پایان دوره ی دبیرستانو داشته باشن. واسه ورود به این رشته باید در آزمون LSAT (این آزمون، آزمون پذیرش دانشکده حقوق به شمار میاد که یک آزمون استاندارد طراحی شده برای اندازه گیری مهارت های خاص فرد جهت موفقیت در ورود به دانشکده حقوق هست.) نمره ی بالاتر از 150 کسب کنین. این آزمون 4 بار در سال برگزار میشه و هرچه نمره شما بالاتر باشه، شانس قبولیتون بیشتر میشه. برای این که تو این کشور وکیل بشین، باید 2 تا 4 سال دررشته حقوق یکی از دانشگاه های این کشور تحصیل کرده و با نظام آموزشی دانشگاه های کانادا آشنایی داشته باشین. پس نمیشه با مدرک حقوقی که تو کشور خودتون کسب کردین، در کشور کانادا به وکالت بپردازین.
همونطور که گفتیم رشته ی حقوق در کشور کانادا بازار کار خیلی خوبی داره و شما با فارغ التحصیلی در یکی از دانشگاه های این کشور، به راحتی میتونین وارد بازار کار بشین. ما تو وبسایت ایران توکا کلی مطالب مفید در زمینه تحصیل در کانادا در اختیارتون قرار دادیم، بهتره واسه کسب اطلاعات بیشتر، به این وبسایت مراجعه کنین.
هرسال خیلی از افراد کانادا رو به عنوان مقصد مهاجرتشون برای تحصیل در کانادا انتخاب میکنن. روش های مختلفی برای رسیدن به این هدف وجود داره که یکی از اون ها شرکت در دوره های کارآموزی یا apprenticeship هست. دو نوع کارآموزی در این کشور وجود داره، تمام وقت که ۸ ساعت در روزه و پاره وقت که مدت زمان خیلی کمتری نسبت به تمام وقت داره. طول این دوره بسته به زمینه کاری متفاوته و به طور کلی بین دو تا پنج سال طول میکشه که. مفاهبم تئوری در کالج و آموزش های عملی زیر نظر کارفرما به کارآموزان یاد داده میشه. حقوق دریافتی کارآموزان در شروع به صورت ساعتیه ولی بعدا رفته رفته افزایش پیدا میکنه و در نهایت به میزان حقوق یه کارآموز ماهر میرسه که میتونه هزینه های زندگی در کانادا رو به خوبی کاور کنه. البته بهتره بدونید که برای یادگیری مفاهیم تئوری هر دوره در کالج حدودا ۱۰۰۰ دلار لازمه، یادگیری مفاهیم تئوری هم هیچ هزینه ای نداره و با دانستن اینکه شما می توانید به کار در هنگام تحصیل مشغول شوید هم کمک بزرگی به پیشرففت کاری و آینده شغلی شما می کنه. کسایی که در یکی از ایالت های کانادا دوره کارآموزی شون رو تموم کردن معمولا اقامت این کشور رو هم بعدا میگیرن. همچنین کارآموزا میتونن در حین دوره وام کم بهره بگیرند و پس از پایان دوره اقساط اون رو بپردازن. از مزیت های دیگه دوره های کارآموزی تمام وقت اینه که کارآموزا مشمول حق بیمه میشن و اگه در مقطعی کار نکنن بهشون بیمه بیکاری هم تعلق میگیره. دانشجوهای بین المللی در همه ایالات کانادا به جز آلبرتا میتونن بعد تموم شدن تحصیلاتشون با دریافت مجوز کار در دوره های کارآموزی شرکت کنند. سیاست های کانادا به شکلیه که افراد جوانتر شانس بیشتری برای ورود به این دوره ها دارند. به یاد داشته باشید در این دوره ها تمامی خواسته های کارفرما باید اجرا بشه و همچنین هیچ تفاوتی بین زن و مرد در دوره های کارآموزی وجود نداره. اگر دنبال اطلاعات بیشتری در این مورد هستید وبسایت ایران توکا مطالب مفید و جذابی داره که میتونید از اون استفاده کنید.
تقریبا اکثر کسایی که در مورد مهاجرت تحصیلی تحقیق میکنن، میدونن که سیستم نمره دهی و ارزیابی کشورهای مختلف، متفاوته. سیستم نمره دهی ایران از 0 تا 20 ارزیابی میشه ولی تو کشورای اروپایی و کانادایی از 0 تا 4 ارزیابی میشه که با حروف انگلیسی نشون میدن. به سیستمی که تو این کشورها استفاده میشه، GPA میگن که مخفف Grade Point Average است. کشور کانادا 10 ایالت یا استان داره که حتی سیستم نمره دهی هرکدوم متفاوته. سیستم آموزشی مدارس هر استان قوانین خاص خودشو داره، ولی با این حال همه ی قوانین تحت نظر قوانین دولت فدرال کنترل و مدیریت می شن. پس واسه اینکه بتونین از دانشگاه های کانادا و اروپا پذیرش بگیرین، باید نمره هاتونو به نمره های مورد قبول دانشگاه، تبدیل کنین و البته شناخی روی راحت ترین دانشگاه های کانادا برای اخذ پذیرش داشته باشین. نباید معدل کلو مستقیم تبدیل کنین بلکه باید معادل تک تک نمرات را به دست بیارید سپس با ضرب آن ها در تعداد واحد معدل کل رو به دست بیاریدن. حالا تو این قسمت ببینیم محدوده ی نمرات GPA در کشورای اروپایی در مقایسه با ایران چه جوره.
·نمرات ۱۸ تا ۲۰ معادل ۵ یا A
·نمرات ۱۶ تا ۱۸ معادل ۴ یا B
·نمرات ۱۴ تا ۱۶ معادل ۳ یا C
·نمرات ۱۲ تا ۱۴ معادل ۲ یا D
·نمرات ۱۰ تا ۱۲ معادل ۱یا E
·نمرات 0 تا 10 معادل F که نشون دهنده ی حالت مردودیه
همونطور که گفتیم هر استان کانادا سیستم نمره دهی مخصوص خودشو داره اما به حالت کلیش تو این قسمت اشاره می کنیم:
oنمره ی 18 تا 20 معادل نمره ی 4 یا A+
oنمره ی 16 تا 18 معادل نمره ی 4 یا A
oنمرات 14 تا 16 معادل نمره ی 3 یا B
oنمرات 12 تا 14 معادل نمره ی 2 یا C
oنمرات 10 تا 12 معادل نمره ی 1
oنمرات 0 تا 10 معادل نمره ی 0 کاناداست که مردود به شمار میاد
دانشگاه مورد نظرتون تو هر استانی که باشه نمرات شما طبق آن معادل سازی میشه. پس بهتره بعد انتخاب دانشگاه، سیستم نمره دهی آن را با توجه به استانی که قرار داره، بررسی کنین تا به هدفتون که تحصیل در کانادا هست به راحتی برسین.
تو مسیری که قدم برداشتین باید کلی اطلاعات جمع کنین تا در ادامه مسیر سردرگم نشین. ما تو وبسایت ایران توکا مطالبی واستون گذاشتیم که تو این راه میتونه کمکتون کنه.
روش دریافت پذیرش دندانپزشکی در کانادا با سایر کشورها متفاوت است. در صورتی که شما مدرک کارشناسی در یکی از رشتههای علوم پایه مثل زیست شناسی، شیمی، فیزیک و ریاضی داشته باشید، میتوانید راحتتر پذیرش دندانپزشکی کشور کانادا را دریافت کنید. در واقع شما به طور مستقیم و از طریق دیپلم نمیتوانید مدرک پذیرش دندانپزشکی را دریافت کنید. البته باید گفت دانشگاههای دندانپزشکی کشور کانادا شرایط ویژهای برای پذیرش داوطلبان دارند. به عنوان مثال معدل دیپلم یا لیسانس شما اهمیت بسیار زیادی دارد.پس لازم است که شما با نظام آموزشی دانشگاه های کانادا آشنایی داشته باشید . همچنین شما باید در آزمون DATو CASperشرکت کرده باشید و نمرات بسیار خوبی از این آزمونها کسب کرده باشید و همچنین باید مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا را ارائه دهید.
برخی از اعضا دانشگاههای دندانپزشکی کشور کانادا شرایط را به گونهای مهیا کردهاند که شما بتوانید با گذراندن یک دورۀ سه ساله، مدرک دندانپزشکی خود را دریافت کنید. این کار زمانی میتواند انجام شود که شما دورههای پیش نیاز خود را گذرانده باشید و بالاتر از ۱۵ واحد درسی را پاس کرده باشید.
یکی از موارد مهم برای پذیرش دانشجویان در دانشگاه دندانپزشکی، داشتن توصیه نامه است. همچنین مدارک زبان تافل و آیلتس نیز تأثیر بسیار زیادی در پذیرش دارد. یکی از موارد مهم در بررسی معدل، سیستم ارزشیابی معدل کشور کاناداست. کشور کانادا معمولاً نمرات را بر حسب ۰ تا ۴ میسنجد. باید معدل شما به طور میانگین از حدود ۳.۷ تا ۴ باشد تا بتوانید برای دانشگاه دندانپزشکی کشور کانادا درخواست پذیرش ارسال کنید. همچنین نمرات زبان بالا نیز تأثیر بسیار زیادی بر پذیرش شما دارد. دریافت نمرۀ خوب در آزمون ورودی کالج پزشکی به این معنا نیست که شما ۱۰۰ درصد پذیرش میشوید. بلکه تنها یک شانس و امتیاز مثبت محسوب میشود.
رشته دندانپزشکی در یک دورۀ ۴ ساله ارائه میشود. در برخی از دانشگاهها ممکن است این رشته پنج سال طول بکشد و در انتها داوطلبان میتوانند برای تخصص دندانپزشکی در گرایشهای مختلف اقدام کنند. اطلاعات بسیار وسیع و جامعتری در رابطه با تحصیل در کانادا در وبسایت ایران توکا وجود دارد. این وب سایت یک مرکز عالی برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت است. همچنین شما میتوانید با مراجعه به وبسایت ایران توکا از مشاوره و راهنمایی لازم در خصوص تحصیل دندانپزشکی در کانادا بهرهمند شوید.
یکی از رشتههای پرمتقاضیبرای تحصیل در کانادا، رشته مدیریت، کسب و کار و مدیریت بازرگانی است که به اختصار MBAنامیده میشود. این رشته در کشور کانادا با استقبال بسیار زیادی مواجه است و سالانه افراد بین المللی زیادی از طریق دریافت پذیرش در این رشته، وارد دانشگاههای کشور کانادا میشوند. در این رشته شخص میتواند اصولی مثل تجارت داخلی، بازاریابی، توانایی مذاکره و مدیریت را آموزش دیده و یاد بگیرد. با توجه به اینکه مشاغل مربوط به مدیریت کسب و کار در کشور کانادا بسیار پررونق هستند، فارغالتحصیلی از این رشته در کشور کانادا،همگام با فعالیت و اشتغال در این کشور است.
یکی دیگر از علتهای انتخاب این رشته برای تحصیل در کشور کانادا این است که هزینه های تحصیل در رشته MBAنسبت به کشورهای دیگر مثل آمریکا یا اروپا ارزانتر است. همچنین با وجود پایین بودن هزینهها، آموزش با کیفیت بسیار بالایی ارائه میشود. همچنین این فرصت در اختیار دانشجویان قرار داده میشود که بتوانند به کار در هنگام تحصیل مشغول بشن و از درآمد مناسبی در کشور کانادا برخوردار شوند. دانشجویانی که در این رشته در کشور کانادا تحصیل میکنند، میتوانند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند.
گرایشهای مختلفی پس از فارغالتحصیلی از رشته MBAپیش روی دانشجویان است. به عنوان مثال میتوانند در زمینۀ مدیریت منابع انسانی، مدیریت اقتصادی، دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی، خدمات مالی، مدیریت فروش و حسابداری و گرایشهای دیگر فعالیت داشته باشند.
میانگین معدل برای این رشته در کشور کانادا از ۰ تا ۴ ارزیابی میشود که داشتن معدل حدود ۳ میتواند برای پذیرش مناسب باشد. همچنین شما باید در آزمونهای GMATو GREشرکت کنید. داشتن دو سال سابقه مدیریتی و همچنین داشتن مدرک زبان تافل یا آیلتس، از دیگر شرایط دریافت پذیرش رشته MBAدر کشور کانادا میباشد. اگر تمایل دارید اطلاعات جامعتری در رابطه با رشته MBAدر کشور کانادا به دست آورید، میتوانید به وبسایت مجموعه ایران توکا مراجعه کنید و در صورت نیاز از مشاوره و راهنمایی لازم نیز بهرهمند شوید.
هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی برای تحصیل در کانادا اقدام می کنند. اکثر این افراد پس از فارغالتحصیلی علاقه دارند شغل متناسب با رشتۀ خود را در کشور کانادا پیدا کنند و در این کشور مشغول به کار شده و اقامت کشور کانادا را دریافت کنند.پس لازم است که شما با بهترین رشته های تحصیلی برای مهاجرت به کانادا آشنا شوید. اما آیا کشور کانادا میتواند به ازای همۀ رشتههای موجود در دانشگاهها برای دانشجویان شغل فراهم کند؟ طی مدتهای اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از مشاغل در کشور کانادا آسیب دیدهاند. میزان بیکاری از ۵ درصد اندکی فراتر رفته است. اما اگر بتوانید در رشتههای پر درآمد در کشور کانادا مشغول به تحصیل شوید، احتمال پیدا کردن کار در کشور وجود خواهد داشت. یکی از مشاغل پردرآمد در کشور کانادا جراح متخصص است. مشاغلی مثل جراحی قلب، جراحی مغز و اعصاب و ارتوپد در کشور کانادا با درآمد بسیار زیادی همراه هستند. به طور کلی، کشور کانادا امکانات رفاهی زیادی را برای مشاغل مربوط به خدمات بهداشتی قرار میدهد و همینطور شرایط پیدا کردن کار را برای این افراد فراهم میکند. همچنین برای رفاه حال دانشجویان بین المللی تخفیف های دانشجویی زیادی وجود داره.
دومین شغل پردرآمد در کشور کانادا روانپزشکی است که میتواند در حیطههای مشاوره و برنامه ریزی درمانی انجام شود. بهترین دانشگاههایی که میتوانند این رشته را ارائه دهند، دانشگاههای تورنتو و دانشگاه بریتیش کلمبیا هستند. از مشاغل پردرآمد دیگر در کشور کانادا دندانپزشکی است. شما پس از فارغ التحصیلی از این رشته میتوانید بلافاصله مشغول به کار شوید. حدود ۱۰ دانشکده دندانپزشکی در کشور کانادا وجود دارد که برخی از این این دانشکدهها در دانشگاههای تورنتو و مکگیل هستند. البته باید گفت که میزان شهریه نیز برای رشتههایی مثل دندانپزشکی یا پزشکی در کشور کانادا بالاست.که البته شما باید با هزینه های تحصیل در کانادا هم آشنا باشید. رشتههای مهندسی نیز در کشور کانادا از درامد بالایی برخوردارند. شما پس از فارغالتحصیلی از هر یک از رشتههای مهندسی میتوانید در این کشور مشغول به کار شوید. اما با توجه به این که طی سالهای اخیر استخدام و جذب نیرو در این مشاغل بسیار صورت گرفته است، باید تلاش بیشتری برای دریافت شغل داشته باشید. همچنین اطلاعات بسیار زیادی در رابطه با تحصیل و مهاجرت به کشور کانادا در وبسایت ایران توکا وجود دارد که میتوانید از آنها بهره مند شوید.
1.دانشگاه بریتیش کلمبیا: این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه های معتبر و تحقیقاتی دولتی به حساب می آید که در سال 1908 در شهر ونکوور تأسیس شد. بر اساس رده بندی QSدارای رتبه 45 بوده و در رشته روانشناسی رتبه 13 جهان رو داراست.
2.دانشگاه تورنتو: در بین تمام دانشگاه های کانادا رتبه یک رو داره. این دانشگاه در شهر تورنتو، استان اونتاریو قرار داره. دپارتمان روانشناسی تورنتو دارای مدرک علمی لیسانس گسترده ای هست.پس میتونه گزینه مناسبی برای تحصیل در تورنتو باشه.
3.دانشگاه مک گیل: یکی از محبوب ترین دانشگاه های تحقیقاتی آمریکای شمالی هست. که در ایالت کبک کانادا تأسیس شده و دارای رتبه 35 در جهان هست.
4.دانشگاه سایمون فریزر: براساس رتبه بندی QS این دانشگاه دارای رتبه 323 جهانی بوده و در رشته روانشناسی رتبه زیر 100 جهان رو داره. سه پردیس با نام های برنابی، سوری و ونکوور مختص دانشگاه سایمون فریزر هست.
5.دانشگاه مونترال: در ایالت کبک قرار داره و دروس فقط به زبان فرانسه تدریس میشن. رتبه 118 در جهان هم مختص این دانشگاه هست.
6.دانشگاه واترلو: قدمت این دانشگاه 50 ساله هست. دانشگاه واترلو دارای امکانات تحقیقاتی مانند: اندازه گیری روان فیزیولوژیکی، ضبط حرکت چشم، ERP و اسکنرهای MRI هست.
7.دانشگاه وسترن: در رشته روانشناسی دارای رتبه 7 در کاناداست. دانشگاه وسترن در شهر لندن واقع شده و این دانشگاه به دلیل داشتن آزمایشگاه های پیشرفته گزینه خوبی برای رشته روانشانسیه.
8.دانشگاه یورک: در حدود 55 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنن. مراکز تحقیقاتی شناخته شده در زمینه علوم اجتماعی و روانشناسی در دانشگاه یورک قرار داره.
9.دانشگاه مک مستر: این دانشگاه جزوه سه دانشگاه برتر تحقیقاتی کانادا شناخته میشه.
10.دانشگاه کویینز: دپارتمان روانشناسی این دانشگاه 31 آزمایشگاه داره. برنامه آموزشی دانشگاه کویینز در سه بخش: بالینی، علوم و اعصاب شناختی، تکامل و اجتماعی تقسیم میشه.
تحصیل در دانشگاه های برتر کانادا کمک زیادی به موفقیت شما میکنه. اگر علاقه مند به مهاجرت هستین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین. این وبسایت کلی مطالب در این زمینه داره که میتونه کمکتون کنه.
اگرچه هزاران نفر در هر سال در رشتههای مختلف میتوانند درخواست پذیرش بورسیه دانشگاههای کانادا را بدهند، اما تعداد افرادی که برای تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاههای کشور کانادا انتخاب میشوند بسیار محدود است. شاید برای هر دانشگاه نهایت ۳ تا ۴ نفر از دانشجویان بین المللی برای رشته پزشکی انتخاب شوند. کشور کانادا حدود ۱۷ دانشگاه پزشکی دارد که در دورههای ۶ تا ۷ ساله میتوانند برگزار شوند. از ۱۷ دانشگاه تنها شش دانشگاه دانشجویان بین المللی را پذیرش میکنند. بنابراین تعداد دانشگاههای پزشکی برای تحصیل در کانادا بسیار محدود است.
1. دانشگاه تورنتو
یکی از دانشگاههای رشته پزشکی در کانادا دانشگاه تورنتو است. دانشگاه تورنتو در کشور کانادا بسیار قدیمی است و دانشکدههای پزشک آن سالیان سال است که در حال فعالیت هستند. دوره پزشکی در این دانشگاه چهار سال است که با کیفیت بالایی ارائه میشود و می تواند گزینه مناسبی برای علاقه مندان به تحصیل در تورنتو باشد.
2. دانشگاه مک مستر
دانشگاه بعدی دانشگاه مک مستر است. این دانشگاه در حدود بیست و سه نفر را به صورت بینالمللی پذیرش میکند و معتقد است که دانشجویان باید به صورت عملی رشته پزشکی را یاد بگیرند.
3. دانشگاه مک گیل
دانشگاه بعدی دانشگاه مک گیل است. دوره پزشکی در این دانشگاه چهار ساله است. سه دانشجوی برتر در این دانشگاه توانستند در رشته پزشکی جایزه نوبل دریافت کنند.
4. دانشگاه شربروک
دانشگاه بعدی در کشور کانادا دانشگاه شربروک است که یک دانشگاه فرانسوی زبان است و بیشتر فرایند آموزش خود را بر پایه تحقیق و جستجو استوار کرده است.
5. دانشگاه مموریال نیوفاندلند
دانشگاه مموریال نیوفاندلند از دیگر دانشگاههای معروف در کشور کانادا است که میلیونها دلار سرمایه برای تحقیق و جستجو در رشته پزشکی در اختیار دانشجویان قرار میدهد. این دانشگاه امکانات بسیار زیادی را در مقاطع تخصص برای تحصیل دانشجویان فراهم کرده است.
6. دانشگاه دالاهو
دانشگاه آخر دانشگاه دالاهو است که یکی از برترین مدارس پزشکی کشور کانادا نیز میباشد. اگر داوطلب مهاجرت در رشته پزشکی به کشور کانادا هستید، بهترین راه حل این است که به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید و سوالات خود را از این مجموعه بپرسید.
MBA یه دوره دو ساله اس که علیرغم مدت زمان کوتاهش با سپری کردن اون کلی فرصت شغلی براتون پیش میاد و از لحاظ مالی به میزان زیادی میتونید ترقی کنید. فارغ التحصیلای مقطع کارشناسی از هر رشته ای (به جز مدیریت) میتونند ارشدشون رو در این رشته ادامه بدند. تحصیل در رشته ام بی ای مزایای زیادی داره؛ حقوق فارغ التحصیلای ام بی ای خیلی بیشتر از حقوق سایر کارمندانی که مدرک ارشد دارن هستش. اگه بتونید در یه دانشگاه معتبر پذیرش بگیرید که چه بهتر! دانشگاه های کانادا در رشته MBA در میان سایر کشورهای دنیا اعتبار خیلی بالایی دارند. بعضی از دانشگاه های کانادا مثل مک گیل یا شولیچ به قدری معتبرن که فارغ التحصیلای اونا هیچوقت بیکار نمیمونن. میانگین درآمد سالانه فارغ التحصیلای MBA از 65000 دلار تا 117000 دلار متغیره که رقم خوبی به حساب میاد. هزینه تحصیل در این رشته خیلی متفاوته چون به غیر از سیاست ها و امکانات خاص دانشگاه ها، نحوه برگزاری دوره های MBA باتوجه به گرایش های اون هم متفاوته. بنابراین به طور کلی اگر قصد تحصیل در کانادا در رشته MBA را دارید چیزی در حدود 16000 تا 80000 دلار براتون آب میخوره. از جمله دانشگاه های ارزان کانادا که شهریه کمی برای تحصیل در این رشته میگیرن میشه به دانشگاه مموریال با 4000 دلار، دانشگاه منیتوبا با 4560 دلار، کالج رویال میتاری با 13900 دلار و دانشگاه واترلو با 18000 دلار در سال اشاره کرد. البته دانشگاه ها، بورسیه های مختلفی رو برای مقاطع ارشد و دکترا این رشته به دانشجوهای بین الملل میدن که میتونه شهریه تون رو پوشش بده. دانشجوهای MBA در کانادا این اجازه رو دارند که در هفته 20 ساعت کار هنگام تحصیل رو انجام بدن و معمولا درآمد کار دانشجویی در کانادا چیزی در حدود 12 تا 25 دلار در ساعت و یا به طور کلی 960 الی 2000 دلار در ماه هست که اگه مشغول به کارهای دانشجویی بشید، کمی به پرداخت هزینه های تحصیلتون کمک خواهد کرد. اگر دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با تحصیل در رشته MBA در کانادا بودید، وبسایت ایران توکا مطالب مختلف و مفید زیادی رو براتون جمع کرده که میتونید از اون ها برای پیدا کردن پاسخ سوالاتتون استفاده کنید.
رشته پزشکی یکی از رشتههای پرمتقاضی در کشور کاناداست. هر ساله تعداد زیادی از داوطلبان برای تحصیل درکانادا در دانشگاههای پزشکی اقدام میکنند. متقاضیان میتوانند به زبانهای انگلیسی و فرانسوی در دانشگاههای پزشکی کشور کانادا تحصیل کنند. شما میتوانید دانشگاههای فرانسوی زبان و دانشگاههای انگلیسی زبان را برای تحصیل رشته پزشکی انتخاب کنید. ولی شما باید با آزمون های زبان مورد تایید کانادا آشنا باشید. اگر قصد دارید در یک دانشگاه انگلیسی زبان شرکت کنید، باید مدرک زبان آیلتس یا تافل داشته باشید و اگر قصد دارید که در دانشگاه فرانسوی زبان تحصیل کنید، باید مدرک زبان فرانسوی داشته باشید.
به طور کلی دوران تحصیل در رشته پزشکی در کشور کانادا ۳ تا ۵ سال طول میکشد. اگر شما در یکی از رشتههای مرتبط مثل رشته زیست شناسی مدرک لیسانس داشته باشید، میتوانید در دوره چهار ساله پزشکی کشور کانادا شرکت کنید. همچنین یک دورۀ سه سالۀ فشرده نیز وجود دارد که بدون تعطیلات است و در زمان تابستان نیز دانشجویان باید به تحصیل بپردازند و مدرک پزشکی خود را دریافت کنند.
همچنین شما باید حتماً در آزمونهای علوم پزشکی کشور کانادا شرکت کنید و مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا را ارائه دهید تا بتوانید پذیرش خود را برای رشته پزشکی دریافت کنید. دانشگاههای مختلفی مثل دانشگاه تورنتو، دانشگاه مک گیل و دانشگاه آلبرتا در کشور کانادا بهترین مراکز برای تحصیل رشته پزشکی هستند.
شما پس از فارغالتحصیلی از رشته پزشکی در یکی از دانشگاههای کشور کانادا میتوانید از درآمد بسیار خوبی در این کشور بهره مند شوید. متوسط درآمد سالانه پزشکان در کشور کانادا حدود ۷۷ هزار دلار است. شما میتوانید یکی از آزمونهای MCATو CASper را برای ورود به دانشگاههای پزشکی کشور کانادا انتخاب کنید. باقی اطلاعات مرتبط با رشته پزشکی و دندانپزشکی در کشور کانادا در وبسایت ایران توکا موجود است. وبسایت ایران توکا مرجعی عالی و مناسب برای دریافت اطلاعات به روز در خصوص مهاجرت به کشور کانادا، برای داوطلبان مهاجرت تحصیلی است.
فرقی نمیکند که شما با چه هدفی قصد ورود به کشور کانادا را دارید، برای تحصیل در کانادا، توریستی، گردشگری، سرمایهگذاری و هر مورد دیگری شما نیاز به داشتن یک حساب مالی معتبر در کشور کانادا دارید که بتوانید به وسیلۀ آن فرآیندهای مالی خود را انجام دهید. این حساب مالی در گردش میتواند طی مراحل خاصی در کشور کانادا ایجاد شود. اولین قدم برای افتتاح حساب در کشور کانادا جمع آوری مدارک و ارسال برای بانک است. بهتر بانکی را انتخاب کنید که همکاری بیشتری با افراد بینالمللی و خارجی دارد.
مدارکی که باید آماده کنید شامل: گواهینامه رانندگی، پاسپورت، شناسنامه، کارت شماره بیمه اجتماعی (SIN)، کارت بیمه درمانی استانی یا منطقهای، گواهی شهروندی کانادا، یک سند یا کارت با عکس و امضا، کارت بانکی با نام و امضای خود، کارت اعتباری کانادا با نام و امضای خودو ویزای اقامت موقت یا دائم است.
برای افتتاح حساب دو حالت وجود دارد. در حالت اول ممکن است شما اقامت دائم یا تابعیت کشور کانادا را داشته باشید. در این حالت هیچ مشکلی وجود ندارد و میتوانید به راحتی حساب باز کنید. در حالت دوم شما یک شهروند بین المللی هستید، اما ممکن است با هدف کاری توریستی یا تحصیلی وارد کشور کانادا شده باشید که با ارسال مدارک میتوانید در این کشور حساب باز کنید.بدونید که برای هزینه های تحصیل در کانادا باید حسابتون موجودی خوبی داشته باشه. همچنین این امکان وجود دارد که شما از کشور ایران در کشور کانادا حساب بانکی باز کنید. باقی اطلاعات در رابطه با مهاجرت و زندگی و کار در کشور کانادا در وبسایت ایران توکا وجود دارد که میتوانید با مراجعه به آن از اطلاعات ارزشمندی بهره مند شوید.
شاید براتون جالب باشه که بدونید در کانادا هم مثل ایران، مدارس و موسسات فنی و حرفه ای وجود دارند که میتونن یه انتخاب خوب برای تحصیل در کانادا باشن. این مدارس و موسسات شما رو برای یک شغل و حرفه مشخص در آینده آماده میکنن. بعد از اتمام آموزش هاتون به شما یک گواهی معتبر و دیپلم میدن. در کانادا مدارس و موسسات فنی و حرفه ای به دو صورت خصوصی و عمومی وجود دارن. معلمان و مدرسانی که در این موسسات تدریس میکنن معمولا از افرداد حرفه ای و پرسابقه در اون رشته هستند که میتونن به بهترین شکل ممکن به شما آموزش بدن. در کنار آموزش مفاهیم تئوری، اکثر آموزش ها در این مدارس به صورت عملی و تجربی هست. از اونجایی که تمامی دروس ارائه شده در مدارس و موسسات فنی و حرفه ای به صورت تخصصی و مرتبط با حرفه مورد نظر هستن و دروس عمومی برای افراد محصل در این مدارس ارائه نمیشه، هزینه کمتری هم برای تحصیل در این مدارس و موسسات، نسبت به دانشگاه و کالج صرف میشه. تنوع زیادی در دوره های فنی و حرفه ای ارائه شده در کانادا وجود داره، یه سری از این دوره ها ۱۲ ماهه و ۳۷ ماهه هستند که در نهایت به شما دیپلم و گواهی تعلق میگیره. رایج ترین دوره ها هم ۱۰ تا ۱۸ ماه طول میکشند و پر متقاضی ترین اون ها دوره های آرایشگری، هنری، تکنولوژی و مراقبت های پزشکی هست. اگر نگران هزینه های تحصیل در این دوره ها هستید، بعضی از موسسات بورسیه هایی هم به دانشجوهای بین المملی میدن که برای اطلاعات بیشتر در رابطه با دوره و موسسه مدنظرتون میتونید با مسئولان آموزشی اونجا ارتباط برقرار کنید. وبسایت ایران توکا هم کلی مطالب مفید و مختلف درمورد تحصیل در کانادا داره که میتونید از مطالب جذابش استفاده کنید.
تحصیل در رشته MBA در دانشگاههای کانادا ممکن است آرزوی هر کسی باشد. متأسفانه مشکلی که برای این موضوع وجود دارد این است که همۀ افراد نمیتوانند در آزمون GMATشرکت کنند یا برای شرکت در این آزمون آمادگی لازم را ندارند. با این حال بعضی از دانشگاههای این کشور میتواند شرایط را به گونهای برای شما محیا کند که بدون شرکت در این آزمون، وارد دانشگاههای کانادا برای تحصیل در رشته MBA شوید. مناسبترین دانشگاهها برای تحصیل درکانادا رشته MBAدانشگاههای زیر هستند:
مدرسه کسب و کار اسمیت، دانشگاه کوئینز
شما در این دانشگاه میتوانید طی مدت زمان یک سال همزمان علاوه بر تحصیل، کار کنید و پس از این یک سال نیز دورۀ تحصیلی خود را به پایان برسانید. شما با داشتن مدرک کارشناسی مرتبط و ۲ سال تجربۀ کاری میتوانید خیلی راحت وارد این دانشگاه شوید و به کار در هنگام تحصیل هم مشغول شوید. هر چقدر که مهارت شما بیشتر باشد و رزومۀ بهتری داشته باشید، در دانشگاههای بهتری پذیرش میشوید. البته علاوه بر نمره آزمون GMAT ممکن است بعضی عوامل دیگه مثل سوابق تحصیلی یا رزومۀ شما نیز در پذیرش مؤثر باشند.
مدرسه کسب و کار شولیچ، دانشگاه یورک
اگر دانشجوی خیلی فعالی هستید یا نمره و معدل خیلی بالایی دارید، ممکن است بتوانید با احتمال زیادی در این دانشگاه پذیرفته شوید. سطح معدل بالا و همچنین نمره آزمون GMATاهمیت زیادی برای این دانشگاه دارد. البته برخی از رشتهها مثل مدیریت اجرایی، بدون آزمون GMATنیز پذیرش دارد. در کنار این دانشگاهها برخی از مدارس و مؤسسات دیگر نیز برای پذیرش در رشته MBAوجود دارند که شامل: پردیس تاندر بِی و اوریلیا، دانشگاه لیکهد، دانشکده کسب و کار و اقتصاد، دانشگاه تامسون ریورز، مؤسسه تکنولوژی نیویورک، ونکوور، بریتیش کلمبیا مدرسه کسب و کار آیوی، تورنتو هستند. البته لازم به ذکر است که بعضی از دانشگاه های کانادا شرط معدل را بعنوان ملاک اصلی خود قرار نداده وشما می توانید در صورت تمایل به تحصیل در کانادا با معدل پایین مشغول شوید. وبسایت ایران توکا میتواند اطلاعات بسیار زیادی دربارۀ مهاجرت به کشورهای خارجی و تحصیل در دانشگاههای کانادا در اختیار شما قرار دهد.
کالج های زیادی برای دانشجویان رشته های هنر و طراحی در کشور کانادا وجود داره. در دانشگاه های کانادا به روی همه ی دانشجویان بین المللی بازه و شما میتونین به راحتی با داشتن مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا اقدام به پذیرش در رشته های هنر و تحصیل در کانادا بکنین.خیلی از دانشگاه های کانادا رشته های مختلف حوزه هنر را ارائه می دن که برخی از آن ها دارای رنکینگ جهانی بالایی هستن. اینجا به 7 مورد از دانشگاه های برتر کانادا در رشته هنر می پردازیم.
دانشگاه کانکورد کانادا: دانشگاه کانکور در سال 1974 با ادغام شدن دانشگاه های سر جورج ویلیام و کالج لُیُلا تأسیس شد. هنر های تجسمی شامل هنر های محاسباتی، تاریخ هنر، سینما، طراحی و محاسبه، هنرهای درمانی خلاقانه و هنر های کارگاهی و ... است. پس از اتمام دوره ی کارشناسی مدرک هنر های زیبا ( BFA ) به دانشجویان اعطا میشه.
دانشگاه هنر امیلی کر کانادا: دانشگاه هنر و طراحی امیلی کر در سال 1925 تاسیس شده و یکی از بهترین دانشگاه های هنر و طراحی هست. کارشناسی هنرهای تجسمی رشته هایی مثل نقاشی، ترسیم، سرامیک، رسانه ی چاپی، مجسمه سازی، تصویر سازی و هنر های دیجیتالی، هنر های زیبا و نوشتار خلاقانه داره.
کالج هنر و طراحی نواسکاتیا کانادا: این کالج در سال 1887 تأسیس شد. رشته هایی که در اینجا تدریس میشن شامل تاریخ هنر، سفالگری، هنرهای زیبا، طراحی جواهرات و فلزکاری، عکاسی، نساجی ، و طراحی بین رشته ای و رسانه ای هست.
کالج جورج بران کانادا: این کالج دارای 3 دانشکده ی طراحی، مد و هنرهای نمایشی هست و در هرسه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش دانشجو داره.
دانشگاه هنر یوکونسوا کانادا: این دانشگاه دوره های هنر برگزار می کنه و دانشجویان برای تکمیل تحصیلات خودشون باید به سایر کالج ها یا دانشگاه ها برن. در بخش کارگاهی این دانشگاه هنرهایی مثلطراحی چاپ و کاغذ، مجسه سازی، اصول و تمرین نقاشی و ... آموزش داده میشه.
دانشگاه آلبرتا کانادا: این دانشگاه در سال 1910 توسط نروژی ها در شهر کمروز ساخته شد. در این دانشگاه هنرهایی نظیر هنرهای تجسمی، درام و موسیقی آموزش داده میشه.
کالج هنر و طراحی انتاریو: این موسسه را هنرمندان انتاریو در سال ۱۸۶۷ ساختن. رشته های که در این دانشگاه تدریس میکنن شاملطراحی، نقاشی، عکاسی، رسانه تلفیقی، تبلیغات، طراحی صنعتی، طراحی گرافیک، تصویرگری، طراحی محیط، هنر معاصر، رسانه نوین، تاریخ هنر هست.
قبل از اقدام به پذیرش، با توجه به رزومه خودتون تشخیص بدین که احتمال قبولی کدوم دانشگاه برای شما بیشتره بعد اقدام کنین. وبسایت ایران توکا کلی اطلاعات مفید در این زمینه داره که میتونه کمکتون کنه.
واسه کسایی که قصد تحصیل در کانادا با معدل پایین رو دارن ، این سؤال پیش میاد که آیا میشه با معدل کم پذیرش بگیرن یا نه. دانشگاه ها مایل به جذب دانشجوهایی هستن که یادگیری خوبی دارن و داشتن معدل بالا توانایی یادگیری متقاضی رو نشون میده. معدل بالا تأثیر بسیار مهمی تو گرفتن پذیرش ازدانشگاه های این کشور داره و البته بهتره که بدونید که میشه لیستی از راحت ترین دانشگاه های کانادا برای پذیرش رو هم بعنوان یه آپشن در نظر گرفت ، با این وجود میشه با معدل پایین هم، پذیرش گرفت. اگه معدل پایینی دارید باید، با ارائه ی مدارک دیگه دانشگاه مورد نظرو متقاعد کنین که توانایی ادامه ی تحصیل رو دارین. یکی از مهم ترین مدارک ارائه ی مدرک زبان انگلیسیه که همه ی دانشجویان بین المللی که زبان اصلیشون انگلیسی نیست پس لازمه که با مدارک زبان مورد تایید کانادا هم آشنا بشین. داشتن مدرک زبان با نمره ی بالاتر از 6 و 6.5 شانس گرفتن پذیرشو زیاد می کنه. اگه به طور حرفه ای فعالیت های هنری، ورزشی و موسیقی داشته باشین، شانس گرفتن پذیرش بیشتر میشه. انگیزه نامه هم نقش مهمی تو گرفتن پذیرش داره. اگه یه انگیزه نامه ی قوی در کنار سایر مدارک ارائه بدین، میتونه پایین بودن معدلتونو جبران کنه. برخلاف ایران که نمرات از بازه ی 0تا 20 ارزیابی میشن، بازه ی ارزیابی نمره کانادا از 0 تا 4 هست. نمرات 16 تا 20 ایران، معادل نمره ی 4 کانادا، نمرات 14 تا 16 معادل نمره ی3 کانادا، نمرات 12 تا 14 معادل نمره ی 2 کانادا، نمرات 10 تا 12 معادل نمره ی 1 کانادا و نمرات 0 تا 10 معادل نمره ی 0 کاناداست. دانشگاه هایی مانند دانشگاه نیو همپشایر جنوبی، دانشگاه فنی کلورادو، دانشگاه فول سیل، دانشگاه والدن، دانشگاه بندیکتین، دانشگاه استرایو هستن که با نمره ی پایین، پذیرش دانشجو دارن. تحصیل تو کشور کانادا آرزوی خیلی هاست. اغلب دانشجوها به دلیل داشتن معدل پایین قید تحصیل تو این کشورو میزنن، ولی نمیدونن که با همین معدلم میشه پذیرش گرفت. واسه کسب کردن کلی اطلاعات مفید در زمینه ی تحصیل در کانادا، حتما به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین.
در سال های اخیر کانادا جزو مهم ترین مقاصد دانشجویان بین المللی شده. دولت این کشور امکانات خوبی در اختیار مهاجران قرار داده و مردم این کشور رفتار عالی با مهاجران دارند. کانادا یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا رو داره و چند تا از دانشگاه های آن رنکینگ جهانی خوبیو به خودشون اختصاص دادن. تحصیل تو این کشور مزایای زیادی واسه شما داره و مدرکی که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های این کشور میگیرین، در کل دنیا معتبره. واسه مهاجرت به یه کشور یه چیزایی رو حتما باید همراهتون داشته باشین تو این قسمت موارد مهمی که باید داشته باشینو عنوان میکنیم:
پاسپورت: مهم ترین مدرک هویتی شماست که باید تاریخ انقضای زیادی داشته باشه.
نامه پذیرش: یکی از مدارک مهمیه که باید به افسر مهاجرتی بدین تا شرایط شمارو برای ویزا بررسی کنه. توجه کنین که گرفتن پذیرش به معنای گرفتن اقامت و ویزا نیست، ممکنه شما از دانشگاهی پذیرش بگیرین ولی نتونین اقامت کشور کانادا رو کسب کنین.
اثبات تمکن مالی: شما باید مدارکی به افسر مهاجرتی بدین که ثابت کنه تمکن مالی خوبی دارین و از پس هزینه های زندگی و تحصیل تو این کشور برمیاین. داشتن گردش مالی خوب بانکی و یا داشتن سفرهای خارجی زیاد میتونه افسرو قانع کنه که شما تمکن مالی خوبی دارین.
خط تلفن: یکی از ضروری ترین چیزایی که باید داشته باشین داشتن خط تلفن کاناداست تا به راحتی تماس برقرار کنین و به اینترنت متصل شین.
لپ تاپ یا تبلت
لباس های زمستانی: آب و هوای کانادا خیلی سرده و قبل رفتن به این کشور حتما باید لباسای گرمی تهیه کنین تا پس از ورود با مشکل مواجه نشین.
هر دانشجوی مایل به تحصیل، آرزوی تحصیل تو بهترین کشورارو داره و کانادا میتونه از هر نظر بهترین گزینه باشه. ما تو وبسایت ایران توکا کلی مطالب آموزشی در زمینه مهاجرت تحصیلی قرار دادیم که میتونه واسه تصمیم گیریتون تو این زمینه بهتون کمک کنه.
در چند سال اخیر مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی زیاد شده، به طوری که اداره مهاجرت کانادا در سال 2019 اعلام کرد با 642 هزار ویزای تحصیلی رتبه ی سوم بیشترین مهاجر تحصیلیو بعد آمریکا و استرالیا به خودش اختصاص داده. متقاضیان تحصیل در کانادا برای گرفتن پذیرش رقابت تنگاتنگی باهم دارن چون با تحصیل در دانشگاه های این کشور از بهترین امکانات آموزشی بهره مند می شن. حتما شما هم شنیدین که کانادا با کمبود نیروی کار مواجه هست و باید از طریق مهاجران این کمبودو جبران کنه. دانشجوها بعد فارغ التحصیلی با هر رشته ای که دارن میتونن وارد بازار کار شن. افرادی که مهاجرت تحصیلی میکنن دوس دارن رشته هایی رو بخونن که بعد فارغ التحصیلی راحت تر شغل پیدا کنن و وارد بازار کار شن. ما اینجا 6 تا از رشته های پر طرفدار برای مهاجرت به کانادا رو معرفی می کنیم. علوم کامپیوتر یکی از رشته های خوبیه که میتونین باهاش پذیرش بگیرین. این رشته شاخه های زیادی مثل مهندسی نرم افزار، مهندسی سخت افزار، مهندسی شبکه، رباتیک و ... داره که جزو رشته های پولساز محسوب میشه. تحصیل تو این رشته به صورت تئوری و عملی هست. دومین رشته، دندانپزشکیه که جزو شاخه های علوم پزشکی محسوب میشه و 9 تا تخصص مختلف داره. رشته ی بعدی پرستاریه، پرستارا می تونن تو محیط های مختلف مثل کلینیک ها، خانه های سالمندان، بیمارستان ها، مراکز توانبخشی، مراکز تحقیقاتی، کار درمانی و... فعالیت کنن. باتوجه به این که کدوم دانشگاه و استانو انتخاب کنین، شرایط پذیرش مختلفی داره. رشته چهارم رشته بازرگانیه که با دو عنوان Business management و Business administration در کانادا تدریس می شه. فارغ التحصیلان این رشته، در طول تحصیل خود با اصول تجارت بین الملل، اصول مدیریت، قوانین کسب و کار، قوانین تجارت و سیستم های اطلاعاتی و ... آشنا می شن. رشته پنجم حقوقه، این رشته بازار کار خوبی داره چون تقاضا واسه رشته ی حقوق تو کانادا خیلی کمه. رشته ی روانشاسی ششمین رشته ای که اینجا معرفی می کنیم. این رشته گرایش های زیادی داره که میتونین گرایش مورد علاقتونو از بینشون انتخاب کنین. تو این قسمت چندتا از رشته های تحصیل پرطرفدار کانادارو گفتیم واسه اطلاع از بقیه ی رشته ها و هزینه تحصیل در کانادا بهتره که وبسایت ایران توکا رو مطالعه کنین اونجا کلی مطالب مفید مهاجرتی قرار دادیم که میتونه واستون مفید باشه.
یکی از نکاتی که هر دانشجو پس از ورود به کشور کانادا باید به آن توجه کند، دریافت بیمه دانشجویی در کانادا است. بیمه دانشجویی در کانادا میتواند به افراد بین المللی نیز تعلق بگیرد؛ اما هر ایالت و منطقه در کشور کانادا، برای ارائه بیمه دانشجویی و خدمات مربوط به آن به شکل کاملاً مستقل و جداگانه تصمیم گیری میکند. در بسیاری از ایالتهای کشور کانادا حداقل خدمات بیمه ممکن است شامل خدمات اورژانسی و بیمارستانی باشد. همچنین ممکن است برخی از خدمات بیمه مربوط به کودکان و سالمندان باشد.
دانشجویانی که به تحصیل در کانادا مشغول هستند میتوانند در صورت دریافت بیمه دانشجویی در کانادا، از خدمات چشم پزشکی، دندانپزشکی و خرید دارو نیز بهرهمند شوند که می تواند باعث کاهش هزینه های زندگی در کانادا شود. البته برخی مناطق مثل نیوبرانزویک در کشور کانادا به هیچ وجه خدمات بیمه دانشجویی ارائه نمیدهند. شما میتوانید به راحتی با بیان اینکه یک دانشجوی بین المللی هستید، بیمه خصوصی نیز دریافت کنید. برخی استانهای کشور کانادا به گونهای برنامهریزی کردهاند که تنها برای تعداد محدودی از کشورهای خارجی خدمات مربوط به بیمه را ارائه دهند. با توجه به اینکه قرارداد بیمۀ شما با چه شرکت بیمهای بسته شده باشد، دانشگاههای کانادایی میتوانند خدمات مختلفی را به شما ارائه دهند. شرایط دریافت بیمه دانشجویی در شهرهای مختلف کشور کانادا متفاوت است.
به عنوان مثال در برخی شهرها، دانشجو باید مدارکی برای اثبات دانشجوی تمام وقت بودن و اجازه تحصیل معتبر به مدت حدود ۱۲ ماه ارائه دهد همچنین کار هنگام تحصیل در کانادا می تواند به شما در پرداخت هزینه های بیمه شما کمک کند. همچنین باید به طور سالانه ۴۸۰ دلار به عنوان حق بیمه پرداخت کنند. در کشور کانادا دو نوع بیمه خصوصی و دولتی وجود دارد که دانشجویان میتوانند از آن بهرهمند شوند. بدیهی است که بیمه خصوصی میتواند دامنههای درمانی وسیعتری را نسبت به بیمه دولتی پوشش دهد و بیشتر در کشور کانادا مورد استفاده قرار میگیرد. اطلاعات جامع و کامل در رابطه با همین موضوع در وبسایت ایران توکا موجود است. بنابراین اگر به این موضوع علاقه دارید، میتوانید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید و مطالب جزئیتر مطلع شوید.
مقطع دکتری مقطعیه که دانشجویان زیادی برای تحصیل در آن به خارج از کشور مهاجرت می کنن. از اونجایی که دولت کانادا شرایط ویژه ای مثل بورسیه های مختلف برای دانشجویان مقطع دکتری در نظر گرفته، خیلیا به دنبال دکترا خوندن در کانادا هستن.
به طور کلی برای اینکه بتونید توی دانشگاه متوسط به بالا، با کمک هزینه های تحصیلی خوب در کانادا دکترا بخونید؛ باید تافل بالای 95 یا آیلتس 7 به بالا داشته باشید و حداقل معدل مورد نیاز هم در سیستم GPAمعمولا 2/3 هست. شرط سنی خاصی برای تحصیل در مقطع دکترا وجود نداره به شرط اینکه گپ تحصیلی موجود رو با مقالات خوب و رزومه کاری مرتبط پرکرده باشید. با این حال بهتره سنتون زیر 32 سال باشه تا کارای پذیرشتون راحت تر بشه.
به غیر از مدرک زبانتون یه سری مدارک برای اپلای مورد نیازه مثل رزومه، ترجمه رسمی از ریزنمرات و مدارک تحصیلی کارشناسی و ارشدتون، انگیزه نامه که یه متن کوتاه از تجربیات گذشته شما و اهداف آینده شماست و دو سه تا معرفی نامه خوب از استاداتون که داخلش به خوبی قابلیت ها و توانایی های شما بیان شده باشه. برای بچه های هنر و علوم انسانی ممکنه یه نمونه نگارش و پرتفولیو از کاراشون هم مورد نیاز باشه.
دکترا خوندن در کانادا تقریبا 3 تا 5 سال طول میکشه و بسته به رشته و سبک زندگیتون، چیزی بین 8 تا 18 هزار دلار خرج رو دستتون میذاره. البته بورسیه ها و فاندهای مختلفی برای دانشجویان دکترا جود دارن که بخش بزرگی از این هزینه ها رو پوشش میده. پس اگه رزومه خوبی دارید، نگران نباشید؛ شانس پذیرش و گرفتن بورسیه تون بالاست. خیلی از دانشجوها تصمیم می گیرند که به دنبال RAو TA شدن برن تا بخشی از مخارجشون رو پوشش بدند. RA یا همون دستیار پژوهشی، کسی هست که به یکی از اعضای هیئت علمی که ممکنه همون استاد خودش باشه در جمع آوری داده ها، تحلیل، گزارش نویسی و مرتب کردن آزمایشگاه یا دفتر کمک میکنه. TA یا همون دستیار آموزشی هم کسی هست که یک یا چند بخش از دروس مقطع لیسانس رو به دانشجوها درس میده، تکالیف اونارو بررسی میکنه و یا واحدهای آزمایشگاهی رو پیش میبره. در نهایت بعد از پایان تحصیلات اجازه دارید که سه سال در کانادا بمونید و تجربیات کاری مختلفی رو در دوره های اجازه کار پس از تحصیل بدست بیارید.
تصمیم در رابطه با تحصیل در مقطع دکترا در کشور کانادا میتونه تصمیم مهم و چالش بر انگیزی باشه، وبسایت ایران توکا مطالب مختلفی از ریز تا درشت این مسیر بهتون ارائه میده که میتونه کلی کمکتون کنه.
دانشگاه ها و کالج های کانادا رتبه بندی عالی و سطح کیفی بالایی داره به همین خاطره که یکی از محبوب ترین کشورها برای دانشجوهای بین المللی به شمار میاد. معمولا طول دوره ی تحصیل این مقطع 3 سال هست که میتونه تا 6 سال هم ادامه داشته باشه. دانشجوها به خاطر کم کردن هزینه های زندگی و هزینه های تحصیل اغلب به دنبال گرفتن بورسیه تحصیلی هستن. برای گرفتن فول فاند رقابت تنگاتنگی بین دانشجویان بین المللی وجود داره. هزینه ی تحصیل در کانادا در مقطع دکتری سالیانه حدود 10 هزار تا 20 هزار دلار کانادا (7500 تا 15000 دلار آمریکا) می شه. حدودا 100 دانشگاه کانادا تحصیل در مقطع دکتری به دانشجوها ارائه میده. این دانشگاه ها با توجه به منبع بودجه به دو دسته ی دولتی و خصوصی تقسیم می شن. یکی از نکته های مهمی که دانشجوهای دکتری قبل مهاجرت در نظر می گیرن رتبه ی علمی دانشگاه ها، بین دانشگاه های برتر دنیاست. چند تا از دانشگاه های برتر این کشور شامل دانشگاه تورنتو در تورنتو، دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور،دانشگاه مک گیل در مونترال، دانشگاه واترلو در واترلو، دانشگاه سیمون در برنابی، دانشگاه آلبرتا در ادمونتون، دانشگاه کلگری در کلگری، دانشگاه یورک در تورنتو، دانشگاه کویین در کینگستون و دانشگاه وسترن در لندن هست که به ترتیب جایگاه 1 تا 10 دانشگاه های برتر کانادارو دارن. واسه درخواست تحصیل تو این مقطع باید رشته و دانشگاه مورد نظرتونو انتخاب کنین یکی از استادا باید شما رو به عنوان دانشجوی خودش قبول کنه و بهتون نامه بده تا با اون نامه به دانشگاه درخواست پذیرشتونو بفرستین. خوشبختانه تو قوانین کشور کانادا محدودیت سنی برای دوره ی دکتری وجود نداره ولی بهترین سن واسه تحصیل تو این مقطع 30 سال هست. شما می تونین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین و انواع راه های اپلای کشور کانادرو یاد بگیرین. با مطالعه ی این وبسایت از شرایط تحصیل رایگان در مقطع دکتری و گرفتن انواع بورسیه مطلع می شین.
اکثر دانشگاه های مهم و قدیمی آمریکای شمالی، در کانادا هستن. این کشور به دلیل شرایط زندگی دانشجویان بین المللی مورد توجه بسیاری از دانشجویان قرار گرفته. افرادی که در مقطع دکتری به تحصیل در کانادا مشغول هستن میتونن با کمک متخصصین و تکنولوژی های موجود در این کشور اطلاعات علمی بسیار بالایی رو کسب کنن. دانشگاه های کانادا بر اساس بودجه بندی مالی، در دو دسته خصوصی و دولتی قرار میگیرن. دوره های تحصیلی دکتری معمولا در عرض 3 سال تموم میشن. البته ممکنه برخی از دوره های تحقیقی تا حداکثر 6 سال هم طول بکشه.اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری کاملا رقابتی بوده و دانشگاه ها تعداد ظرفیت کمی برای دانشجویان دارن و شما باید راحت ترین دانشگاه های کانادا برای پذیرش رو بشناسین. دانشجویان باید سطح علمی و رزومه تحصیلی بالا داشته باشن تا بتونن پذیرش بشن. متقاضیان برای تحصیل باید ویزای تحصیلی کانادا رو دریافت کنن.
نمره ی بالای آزمون های Graduate Records Examination (GRE) و یا Graduate Management Admissions Test (GMAT)
ارائه پروپوزال
ارائه مدرک انگلیسی یا فرانسه با نمره ی بالای
نمره GPA0 به بالا
در صورت متاهل بودن، ترجمه گواهی ازدواج
نکته مهم در اخذ پذیرش دکتری کانادا داشتن نمره زبان آیلتس 7 و نمره GRE هست. همچنین اگر رزومه قوی همراه انگیزه نامه، پیشنهاد تحقیق و توصیه نامه از اساتید رو داشته باشین شانس اخذ پذیرش در این مقطع رو برای شما بالا میبره. در نظر داشته باشین که ممکنه پذیرش شما در این مقطع کمی طولانی و سخت باشه. چرا که هماهنگي و مصاحبه با سوپروايزر انجام ميشه و اعلام نظر مثبت او در پذيرفته شدن شما خيلي مؤثره.اگر شما هم به دنبال اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا هستین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین. ما تو این سایت کلی مطالب به دردبخور آماده کردیم.
اکثر دانشگاه های مهم و قدیمی آمریکای شمالی، در کانادا هستن. این کشور به دلیل شرایط زندگی دانشجویان بین المللی مورد توجه بسیاری از دانشجویان قرار گرفته. افرادی که در مقطع دکتری به تحصیل در کانادا مشغول هستن میتونن با کمک متخصصین و تکنولوژی های موجود در این کشور اطلاعات علمی بسیار بالایی رو کسب کنن. دانشگاه های کانادا بر اساس بودجه بندی مالی، در دو دسته خصوصی و دولتی قرار میگیرن. دوره های تحصیلی دکتری معمولا در عرض 3 سال تموم میشن. البته ممکنه برخی از دوره های تحقیقی تا حداکثر 6 سال هم طول بکشه.اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع دکتری کاملا رقابتی بوده و دانشگاه ها تعداد ظرفیت کمی برای دانشجویان دارن و شما باید راحت ترین دانشگاه های کانادا برای پذیرش رو بشناسین. دانشجویان باید سطح علمی و رزومه تحصیلی بالا داشته باشن تا بتونن پذیرش بشن. متقاضیان برای تحصیل باید ویزای تحصیلی کانادا رو دریافت کنن.
نمره ی بالای آزمون های Graduate Records Examination (GRE) و یا Graduate Management Admissions Test (GMAT)
ارائه پروپوزال
ارائه مدرک انگلیسی یا فرانسه با نمره ی بالای
نمره GPA0 به بالا
در صورت متاهل بودن، ترجمه گواهی ازدواج
نکته مهم در اخذ پذیرش دکتری کانادا داشتن نمره زبان آیلتس 7 و نمره GRE هست. همچنین اگر رزومه قوی همراه انگیزه نامه، پیشنهاد تحقیق و توصیه نامه از اساتید رو داشته باشین شانس اخذ پذیرش در این مقطع رو برای شما بالا میبره. در نظر داشته باشین که ممکنه پذیرش شما در این مقطع کمی طولانی و سخت باشه. چرا که هماهنگي و مصاحبه با سوپروايزر انجام ميشه و اعلام نظر مثبت او در پذيرفته شدن شما خيلي مؤثره.اگر شما هم به دنبال اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا هستین به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین. ما تو این سایت کلی مطالب به دردبخور آماده کردیم.
استان منیتوبا در کشور کانادا یکی از مهمترین استان های این کشور هست که مهاجران زیادی رو از سرتاسر دنیا به خودش جذب میکنه. سیستم آموزشی مدارس استان منیتوبا در کانادا از کیفیت آموزشی خیلی بالایی برخورداره و هرساله پذیرای دانش آموزای بین المللی زیادی هستن. البته بایستی توجه کرد که هر مدرسه تنها مجاز هست که 20 درصد ظرفیت خودش رو به دانش آموزای بین المللی اختصاص بده. اگر قصد ثبت نام فرزند خودتون رو در مدارس استان منیتوبا کانادا رو دارید باید بدونید که دو گزینه در مقابل شما قرار داره: مدارس دولتی و مدارس خصوصی. مدارس دولتی برنامه درسی مخصوص استان منیتوبا رو دنبال میکنن و کاملا توسط دولت اداره میشن. از اونجاییکه هزینه های این مدارس توسط دولت تأمین میشه، شهریه ای از دانش آموزان نمیگیرن،پس شما می تونید برنامه ریزی مناسبی برای هزینه های تحصیل در کانادا داشته باشین. پس در صورت تحصیل فرزندتون در مدارس دولتی، خیالتون از بابت هزینه های تحصیل فرزندتون میتونه راحت باشه. مدارس خصوصی هم به دو صورت هستند. مدارس دارای بودجه دولتی که بخشی از مخارجشون توسط دولت تأمین میشه و ملزم به استفاده از برنامه درسی مانیتوبا هستند. دومین نوع هم مدارس کاملا خصوصی هستند که بودجه شون رو خودشون و یا از شهریه دانش آموزان تأمین میکنند و ملزم به اجرای برنامه درسی استان مانیتوبا نیستند. باید به این نکته توجه داشته باشین دیپلم مانیتوبا رو به دانش آموزانی میدن که در مدارس دارای برنامه درسی استان مانیتوبا فارغ التحصیل شده باشند. بچه ها در منیتوبا از 6 سالگی به مدرسه میرن و تا 10 سالگی در مقطع ابتدایی تحصیل میکنن. بعد از اون دوره ی چهارساله ی راهنمایی شروع میشه که از 10 تا 14 ساله هارو در بر میگیره. آخرین مقطع هم دبیرستانه که مثل راهنمایی، چهارساله است و بچه ها از 14 تا 18 سالگی رو در این مقطع تحصیل میکنن. در مدارس مانیتوبا زبان رسمی آموزشی، انگلیسی و فرانسوی هستش،البته شما باید با آزمون های زبان مورد تایید کانادا آشنایی داشته باشید. قبل از ثبت نام فرزندتون از مدرسه مدنظرتون در مورد زبان های آموزشی، برنامه های دوزبانه و دوره های زبان موجود بپرسید. اگر در مورد هزینه های زندگی در استان مانیتوبا و یا تفریحاتی که میشه اونجا انجام داد کنجکاو هستید، میتونید یه سر به وبسایت ایران توکا بزنید تا کلی اطلاعات از این دست کسب کنید.
اگر در مسیر مهاجرت به کانادا قرار دارید، ممکنه اسم ایالت مانیتوبا به گوشتون خورده باشه. استان مانیتوبا در کانادا نه تنها به خاطر منابع طبیعی فراوان و مناظر زیبا، بنادر دریایی، دانه های آفتابگردان و لوبیا خشک و سیب زمینی در سطح بین المللی مشهوره، بلکه به دلیل سیستم آموزش عالی در سطح استانداردهای بین المللی هم شهرت بالایی داره. سیاست های سخاوتمندانه برای دانشجویان بین المللی، مثل برنامه نامزد استانی مانیتوبا (MPNP)، برخی کمک های مالی، خدمات پشتیبانی دانشجویی و غیره، باعث شده تا منیتوبا به مقصدی بسیاری از دانشجویان بین المللی برای تحصیل در کانادا تبدیل بشه. نظام آموزش دانشگاهی در مانیتوبا، که به عنوان آموزش پس از مقطع متوسطه یا آموزش سطح عالی هم نامیده میشه، توسط وزارت آموزش پیشرفته و سوادآموزی این استان تنظیم شده و مرتباً هم در حال ارتقا و بهتر شدنه. در حال حاضر، پنج دانشگاه معتبر و مشهور بین المللی در مانیتوبا وجود داره. چهار مورد از آنها به نام های دانشگاه وینپینگ، دانشگاه مانیتوبا (جزو صد دانشگاه برتر دنیا)، دانشگاه CMU و دانشگاه بوث در وینیپگ یعنی مرکز سیاسی استان منیتوبا واقع شدن. پنجمین دانشگاه هم که دانشگاه براندون نام داره؛ درشهر براندون، از شهرهای معروف کانادا واقع شده. تقریباً همه رشته ها و میشه گفت رشته های بسیار محبوب در سراسر جهان، توسط کالج ها و دانشگاه های ایالت مانیتوبا که شهرت جهانی دارن پوشش داده میشن. دامنه رشته هایی که توسط دانشگاه های معتبر مانیتوبا ارائه میشن، شامل موضوعاتی مثل هنر و علوم انسانی، مدیریت و بازرگانی، مهندسی، فناوری اطلاعات، حقوق، علوم، پزشکی، علوم اجتماعی، پرستاری، موسیقی، کشاورزی و علوم غذایی، معماری، آموزش و تدریس، محیط زیست و منابع طبیعی، داروسازی، مددکاری اجتماعی و خیلی رشته های دیگه هستند. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با هزینه های زندگی و یا کار و درآمد در استان مانیتوبا هستید، وبسایت ایران توکا مطالب مفیدی داره که خیلی میتونه براتون راهگشا باشه.
افراد معلول در کشور کانادا یک سرمایه ملی هستند. این کشور خدمات رفاهی بسیار زیادی را برای افراد معلول در نظر گرفته است. کشور کانادا شرایط مناسبی را برای پذیرش دانشجویان معلول از سراسر جهان ایجاد میکند. افراد معلول در دانشگاههای کشور کانادا میتوانند از خدمات رفاهی و تسهیلات دانشگاهی بهرهمند شوند.
به عنوان مثال نسبت به دیگر دانشجویان با سرعت بیشتری در خوابگاهها اسکان داده میشوندپس می توان گفت که مشکلی برای یافتن محل اقامت در کانادا ندارند. یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با دانشجویان معلول در کشور کانادا وجود دارد، بورسیه های تحصیلی کانادا است. شاید دانشجویان دیگر بتوانند به راحتی به کار هنگام تحصیل در کانادا مشغول شده و درآمد مناسبی داشته باشند، اما اکثر دانشجویان معلول قادر نخواهند بود.
زندگی و تحصیل در یک کشور خارجی کاملا سخت است و نیاز به کسب در آمد برای هر دانشجویی وجود دارد. به همین دلیل این کشور امکان پرداخت کمک هزینه تحصیلی را به دانشجویان معلول فراهم کرده است. برای هر سال تحصیلی تا زمان فارغالتحصیلی دانشجویان معلول میتوانند کمک هزینه دریافت کنند. البته باید گفت که دریافت کمک هزینه شرایط خاص خود را دارد.
به عنوان مثال اگر شما داوطلب دریافت کمک هزینه تحصیلی برای افراد معلول هستید، باید درخواست خود را برای کمک مالی دورههای تمام وقت یا نیمه وقت برای بررسی به دانشگاه بفرستید. همچنین ثبت نام شما در دانشگاه مورد نظر باید به پایان رسیده باشد و شما هم مشمول دانشجوی دارای معلولیت دائمی باشید. به عنوان مثال این دانشگاه بیان میکند که افرادی که دارای دارای محدودیت برای انجام اعمال روزانه خود هستند، برای دریافت کمک هزینه تحصیلی اقدام کنند.
افراد معلول در هر سال تحصیلی حدود ۲ هزار دلار در کشور کانادا دریافت میکنند. این مبلغ شامل مقاطع لیسانس و فوق لیسانس یا بالاتر است. اگر مایل هستید که اطلاعات بهتر و جزئیترین دربارۀ پذیرش و تحصیل دانشجویان معلول در کشور کانادا به دست آورید، میتوانید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید.
دانشجویان زیادی وجود دارند که هر ساله برای پذیرش در یکی از کشورهای خارجی اقدام میکنند. اما فقط تعداد معدودی از آنها موفق میشوند پذیرش یا بورسیه از این دانشگاهها را دریافت کنند. علت این موضوع این است که مراحل دریافت تأیید پذیرش و همچنین مهاجرت به یک کشور خارجی راحت نیست. در این حالت مؤسسات مهاجرتی و اعزام دانشجو میتوانند با آگاهی کامل از قوانین مهاجرتی و مدارک مورد نیازبرای تحصیل در کانادا و بررسی اطلاعات و شرایط شما، به شما مشاوره و راهنمایی ارائه دهند و همچنین تا پایان این مسیر با شما همراه باشند چون ممکن است شما قصد داشته باشید که در ارزان ترین دانشگاه های کانادا تحصیل کنید. مهاجرت و زندگی در یک کشور دیگر قوانین مربوط بهخود را دارد که بسیاری از افراد از جزئیات آن آگاه نیستند. مؤسسات اعزام دانشجو میتوانند اطلاعات و تجارب خود را در اختیار شما بگذارند و شما را با مراحل کامل مهاجرت آشنا کنند. همچنین با کمک مؤسسات اعزام دانشجو احتمال بیشتری وجود دارد که شما بتوانید در این راه موفق شوید،همچنین شما باید با شانس ویزای تحصیلی کانادا نیز آشنا باشید. اگر بخواهید این مسیر را به تنهایی طی کنید، ممکن است هزینه بسیار زیادی بپردازید و همچنین وقت زیادی از شما هدر شود. اما این مؤسسات به شما کمک میکند در کوتاهترین زمان و با حداقل هزینه برای تحصیل در کانادا اقدام کنید. همچنین شما با دریافت مشاوره و راهنمایی از این مؤسسات میتوانید هر مرحله را با آرامش خاطر و نگرانی کمتری سپری کنید. در صورتی که دانشگاه مورد نظر ما با درخواست پذیرش و بورسیه تحصیلی شما موافقت کند، به کمک مؤسسات اعزام دانشجو میتوانید برای یافتن محل اقامت خود در آن کشور تصمیم گیری کنید و با آگاهی بیشتری وارد کشور خارجی شده و به تحصیل و زندگی بپردازید. وب سایت ایران توکا اطلاعات جامعتری در رابطه با چرایی مراجعه به موسسات اعزام دانشجو دارا است که میتواند در اختیار شما قرار دهد و شما میتوانید با مراجعه به این وبسایت از این اطلاعات بهره مند شوید.
افراد معلول در کشور کانادا یک سرمایه ملی هستند. این کشور خدمات رفاهی بسیار زیادی را برای افراد معلول در نظر گرفته است. کشور کانادا شرایط مناسبی را برای پذیرش دانشجویان معلول از سراسر جهان ایجاد میکند. افراد معلول در دانشگاههای کشور کانادا میتوانند از خدمات رفاهی و تسهیلات دانشگاهی بهرهمند شوند.
به عنوان مثال نسبت به دیگر دانشجویان با سرعت بیشتری در خوابگاهها اسکان داده میشوندپس می توان گفت که مشکلی برای یافتن محل اقامت در کانادا ندارند. یکی از موضوعات مهمی که در رابطه با دانشجویان معلول در کشور کانادا وجود دارد، بورسیه های تحصیلی کانادا است. شاید دانشجویان دیگر بتوانند به راحتی به کار هنگام تحصیل در کانادا مشغول شده و درآمد مناسبی داشته باشند، اما اکثر دانشجویان معلول قادر نخواهند بود.
زندگی و تحصیل در یک کشور خارجی کاملا سخت است و نیاز به کسب در آمد برای هر دانشجویی وجود دارد. به همین دلیل این کشور امکان پرداخت کمک هزینه تحصیلی را به دانشجویان معلول فراهم کرده است. برای هر سال تحصیلی تا زمان فارغالتحصیلی دانشجویان معلول میتوانند کمک هزینه دریافت کنند. البته باید گفت که دریافت کمک هزینه شرایط خاص خود را دارد.
به عنوان مثال اگر شما داوطلب دریافت کمک هزینه تحصیلی برای افراد معلول هستید، باید درخواست خود را برای کمک مالی دورههای تمام وقت یا نیمه وقت برای بررسی به دانشگاه بفرستید. همچنین ثبت نام شما در دانشگاه مورد نظر باید به پایان رسیده باشد و شما هم مشمول دانشجوی دارای معلولیت دائمی باشید. به عنوان مثال این دانشگاه بیان میکند که افرادی که دارای دارای محدودیت برای انجام اعمال روزانه خود هستند، برای دریافت کمک هزینه تحصیلی اقدام کنند.
افراد معلول در هر سال تحصیلی حدود ۲ هزار دلار در کشور کانادا دریافت میکنند. این مبلغ شامل مقاطع لیسانس و فوق لیسانس یا بالاتر است. اگر مایل هستید که اطلاعات بهتر و جزئیترین دربارۀ پذیرش و تحصیل دانشجویان معلول در کشور کانادا به دست آورید، میتوانید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید.
ایالت مانیتوبا در کانادا از جمله ایالت های بزرگ و همه این کشوره که اقتصاد قوی ای هم داره. نرخ بیکاری در استان مانیتوبا 5/5 درصده که از نرخ بیکاری کل کشور کانادا 5/1 درصد کمتره. استخدام نیروی کار در این استان تا میزان 95 درصد هم رسیده. روند پیدا کردن کارو کار در زمان تحصیل در استان مانیتوبا مثل سایر ایالت های کاناداست و شانس پیدا کردن کار هم بیشتر به حیطه شغلی مدنظر شما بستگی داره. اگر میخواید در پیدا کردن شغل مناسب در این استان به موفقیت برسید باید عوامل مختلفی که شما رو به مقصودتون میرسونه بررسی کنید. مثلا آشنایی با نحوه ورود به بازار کار، فاکتور خیلی مهمیه. کارفرماها در همه جای دنیا به دنبال استخدام افراد باهوش و با تجربه هستن بنابراین اگر مهارت بالا و برتری خودتون نسبت به سایر رقبا رو نشون بدید میتونید موفق به پیدا کردن یه شغل خوب در این ایالت بشید مینطور باید به فکر یافتن محل اقامت مناسب هم باشید. جالبه بدونید که در مانیتوبا 70 درصد موقعیت های شغلی آگهی نمیشن بنابراین داشتن یه شبکه ارتباطی قوی بین دوستان و آشنایان و همسایه هاتون میتونه به شما در پیدا کردن شغل کمک خیلی زیادی کنه بنابراین اگر به این استان مهاجرت کردید از ساختن روابط اجتماعی خوب غافل نشید که کلید موفقیتتون در پیدا کردن شغل، داشتن شبکه اجتماعی خوب و گسترده است. اگر به دو زبان انگلیسی و فرانسه هم مسلط باشید که چه بهتر، این روزا در مانیتوبا تدریس همزمان به این دو زبان یکی از معضلاتیه که مدارسش باهاش دست به گریبانن پس موقعیت های شغلی خوبی برای کسایی که به این دو زبان مسلط باشند در این ایالت وجود داره.بهتره که با آزمون های زبان مورد تایید کانادا هم آشنا باشین. برای پیدا کردن شغل در این استان میتونید از طریق برنامه اعلام علاقه مندی هم اقدام کنید که مخصوص نیروهای متخصصه و کسانی که قصد شرکت در برنامه های تجربه کاری منیتوبا و یا استخدام مستقیم توسط کارفرما دارند میتونند از طریق پاسخ به سوالات موجود در سایت، به شغل موردنظر خودشون نزدیک تر بشن. برای یه فرد مجرد در استان مانیتوبا، درآمد 30 تا 40 هزتر دلار در سال یه درآمد خوب محسوب میشه، البته باید بهتون بگیم که یه خانواده متوسط در این ایالت، در آمدی در حدود 75 هزار دلار در سال دارند. افراد ثروتمند هم درآمدشون به 81 هزار دلار در سال میرسه. حساب افراد خیلی ثروتمند هم جداست که در این استان درآمدی بیشتر از 190 هزار دلار در سال دارن. ممکنه سوالات بیشتری در رابطه با پیدا کردن شغل، درآمد، هزینه های زندگی و اقتصاد ایالت مانیتوبا در کشور کانادا در ذهنتون شکل گرفته باشه، مراجعه به سایت ایران توکا و مطالعه مطالب مفید اون میتونه برای اینکه بتونید تصمیم مناسب در مسیر مهاجرت به کانادا بگیرید بهتون کمک کنه.
ایالت مانیتوبا در کانادا از جمله ایالت هاییه که مهاجران زیادی رو از سرتاسر جهان به خودش جذب کرده و این مسئله باعث شده تا این استان، مجموعه ای از فرهنگ های مختلف رو دور هم جمع کنه و چند فرهنگی بودن در این ایالت کاملا عیانه. بنابراین هرساله فستیوال های مختلفی در این استان برگزار میشه که یکی از تفریحات مردم این استان، شرکت کردن در فستیوال های جذاب این ایالته. یکی از این فستیوال ها، فستیوال فک هست که در دومین هفته از جولای برگزار شده و موسیقی های متنوعی در اون اجرا میشه، در کنار خوانندگان کانادایی که در این فستیوال اجرای برنامه دارند، از کشورهای دیگه هم خواننده های مشهور زیادی برای اجرا میان که با استقبال زیادی مواجه میشن. فیستوال های موسیقی دیگه ای مثل فستیوال فرسویت در ماه فوریه برگزار میشه و ترکیبی از تکنولوژی، موسیقی و هنره. فستیوال دو ویاگر از جمله جشنواره های مردمی این استانه و بیشتر، خوانواده ها در اون مشارکت دارند. برنامه های متنوعی مثل رقص، سرو غذاهای فرانسوی و موسیقی این جشنواره جذاب رو تشکیل میدن. جاذبه ها و مناظر دیدنی زیادی در این استان وجود داره که گردشگران زیادی رو به خودش جذب میکنه پس بعنوان یک دانشجو لازمه که از تخفیف های دانشجویی و هزینه سفر در کانادا مطلع باشین. مثل پارک فرد وایت الیو که پمج تا دریاچه نزدیک بهم در یک منظره زیبا و سرسبز در اون قرار دارند. طبیعت و جانوران فوق العاده این پارک باعث شده تا فضایی دلنشین و آروم برای طبیعت گردان فراهم بشه. از جمله تفریحات مردم این استان میشه به رفتن به رستوران های مختلف اشاره کرد. همونطور که گفتیم فرهنگ های متنوع زیادی در منیتوبا وجود داره، که باعث شده هرکدوم سنت های غذاییشون رو در قالب رستوران های مختلف به سایر مردم ارائه بده بنابراین رفتن به این رستوران ها هم خالی از لطف نیست. اگر درمورد سایر جنبه های زندگی در استان مانیتوبای کشور کانادا مثل تحصیل در کانادا، کار و درآمد، سوالاتی دارید میتونید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید.
برای کسانی که در مسیر مهاجرت قرار دارند؛ تخمین هزینه های زندگی نقش به سزایی در برنامه ریزی های مالیشون داره. هزینه های مالی شما در یک شهر، به عوامل مختلفی مثل تعداد نفرات خانواده، سبک زندگی و محل اقامتتون داره. خبر خوب اینه که هزینه های زندگی در مانیتوبا در مقایسه با سایر استان های کانادا نسبتا کمتره. مثلا یه خانواده 5 نفره که درآمد سالانه ای در حدود 75 هزار دلار کانادا دارن به راحتی در ایالت مانیتوبا میتونند زندگی کنند و نسبت به یه خانواده مشابه در انتاریو حتی میتونند سالانه 12 هزار دلار از پولشون رو هم پس انداز کنن! از جمله دلایل مقرون به صرفه بودن زندگی در مانیتوبا میشه به مواردی مثل هزینه های مسکن و آب و برق نسبتا پایین، هزینه های تحصیل پایین و خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیت رایگان اشاره کرد. مرکز استان مانیتوبا، شهر وینیپگ، پایین ترین قیمت مواد غذایی رو در کشور کانادا داره، هر ماده غذایی در این شهر، چیزی حدود 1 الی 2 دلار ارزونتر از بقیه مناطق کاناداست و اگه به اندازه کافی زرنگ باشید که از بازارهای محلی خرید کنید، میتونید حتی بیشتر پس انداز کنید. سیستم حمل و نقل در مانیتوبا ارزونه و شما با پرداخت 69 دلار در ماه میتونید به مقدار بی نهایتی از اتوبوس استفاده کنید. در کنار اینهمه ارزونی باید بهتون بگیم که گرون ترین سرویس در این استان، سرویس های اینترنت هستند و اینترنت در این استان، نسبت به استان های دیگر نسبتا گرونتره. شاید براتون جالب باشه که بدونین مالیات خدمات و کالاها در استان منیتوبا 5 درصد هست با این حال افراد با درآمد کم یا متوسط میتونن از حمایت های مالی دولت که بخشی از مالیات هارو براشون حذف میکنه بهره مند بشن. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با زندگی در استان منیتوبا مثل اقتصاد این استان و یا تحصیل در مدارس این استان هستید، میتونید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید و کلی اطلاعات موثق در رابطه با چیزهایی که میخواید کسب کنید.