دانشگاههای کانادا هریک شهریه مختص به خود را دارند که میزان آن به عوامل مختلفی بستگی دارد که ازجمله آنها رشته و مقطع تحصیلی است که دانشجو در آن تحصیل میکند. همچنین میزان شهریه دریافتی از دانشجویان بینالمللی تقریبا سه برابر دانشجویان بومی کانادا است. شهر محصل تحصیل شما نیز تاثیر بسزایی روی میزان شهریه دانشگاه دارد. برای مثال دانشگاههای در بین ایالتهای کانادا، شهریه دانشگاههای نیوفاندلند، شهریه بهصرفهای دارند؛ درحالیکه تحصیل در دانشگاههای ایالت اونتاریو هزینه زیادی روی دست شما خواهد گذاشت.
هزینه تحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی
طبق آمار رسمی اعلامشده از سوی دولت کانادا، میانگین شهریه دانشگاهی در مقطع کارشناسی برای دانشجویان خارجی 29,714 دلار کانادا در سال است. دراینبین رشتههای علوم انسانی جزو ارزانترین رشتههای دانشگاهی به شمار میآیند که میانگین شهریه آنها 5,542 دلار کانادا است. هزینه تحصیل در کانادادر رشتههای فنی مهندسی و پزشکی بیشتر است. برای مثال برای رشته دندانپزشکی 21,717 و رشته پزشکی 14,162 دلار کانادا است.
هزینه تحصیل در کانادا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا
اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا را داشته باشید، شهریه دانشگاهی این مقاطعی کمی پایینتر است البته رشته دانشگاهی و دانشگاه محل تحصیل نیز در میزان شهریه پرداختی موثر هستند. میانگین شهریه تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان بینالمللی 17,744 دلار کانادا است.
دراینبین رشته MBAاجرایی جزو گرانترین رشتههای تحصیلی در کانادا به شمار میآید که شهریه سالانه آن 56,328 دلار کانادا است. در بین رشتههای دانشگاهی، رشتههای مدیریت، حقوق و دندانپزشکی بیشترین شهریه را دارند. البته شهریه بالا نشاندهنده کیفیت ایدئال دانشگاه نیست. چراکه بهترین دانشگاههای کانادا هم شهریه سالانه متوسطی دارند که ازجمله آنها عبارتاند از
·دانشگاه تورنتو: 15,750 تا 57,050 دلار کانادا
·دانشگاه بریتیش کلمبیا: 1,300 تا 52,300 دلار کانادا
هرساله هزاران دانشجوی بینالمللی راهی کشور کانادا میشوند تا در دانشگاهها و مراکز معتبر آموزشی این کشور ادامه تحصیل دهند. از جمله دلایل این موضوع میتوان به کیفیت بالای آموزشی و معتبر بودن مدارک تحصیلی اشاره کرد. در ادامه به بررسی مزایای تحصیل در کانادامیپردازیم.
کیفیت بالای آموزشی
کانادا یکی از کشورهای عضو گروه G8، یعنی هشت کشور برتر صنعتی جهان است که 50 درصد از حجم اقتصاد جهانی را شامل میشوند. در بین این هشت کشور، کانادا بیشترین بودجه را به بحث آموزش اختصاص داده است که همین موضوع دلیل اصلی کیفیت بالای آموزشی کانادا است. سه دانشگاه مک گیل، تورنتو و بریتیش کلمبیا همواره جزو 50 دانشگاه برتر جهان بودهاند. البته دیگر دانشگاههای این کشور نیز از اعتبار بالایی در سطح جهانی برخوردارند که نشاندهنده حاکم بودن یک سیستم پیشرفته آموزشی در این کشور است.
از آنجا که اغلب دانشگاههای کانادا از استانداردهای بالایی برخوردار هستند، به همین دلیل مدارک ارائهشده دانشگاهها و مراکز آموزشی در این کشور اعتبار بالایی داشته و دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی میتوانند راحتتر جذب بازار کار شوند. همچنین مدارک دانشگاههای کانادا در آمریکا و دیگر کشورها معتبر هستند و تنها نیاز به معادلسازی دارند.
برای کسانی که قصد زندگی در کشور کانادا رو دارند، داشتن اطلاعات مفید قبل از رفتن میتونه بهشون کمک کنه تا راحت تر با محیط جدید وفق پیدا کنن. مثلا اگه رفتید اونجا و قصد کار داشتید، ساعت کاریش به چه صورتیه یا اصلا تعطیلات رسمیشون چه زمانیه. داشتن این اطلاعات میتونه بهتون کمک کنه تا بتونید برای ایجاد تعادل بین کار و زندگیتون برنامه بریزید و وقت های خالی خودتون رو با فعالیت های مفید مختلفی پر کنید. کانادایی ها دو شنبه تا جمعه رو سرکار هستند و طبق قانون کار این کشور مقدار ساعت استاندارد کاریشون ۸ ساعت در روز یا به عبارتی ۴۰ ساعت در هفته است. ساعت شروع و پایان مشاغل مختلف متغیره و بسته به قرارداد شما با کارفرماتونه. تعطیلات رسمی در کانادا هم به دو صورته، تعطیلات ملی که اکثر کشور در اون تعطیل میشن و تعطیلات استانی که هر ایالتی تعطیلات مخصوص به خودشو داره. تعطیلات ملی کانادایی ها ده روز شامل روز جشن سال نو ( یکم ژانویه)، روز جمعه خوب که همون جمعه قبل از یکشنبه عید پاک هست (پانزدهم آوریل)، روز ویکتوریا که به مناسبت تولد ملکه ویکتوریا جشن گرفته میشه ( بیست و سوم می)، روز ملی کانادا (معمولا اول جولای)، روز کارگر ( اولین دوشنبهٔ ماه سپتامبر)، روز شکرگزاری ( اولین دوشنبه ماه اکتبر)، روز یادبود سربازان کشته شده کانادا در جنگ های مختلف (یازدهم نوامبر)، روز کریسمس یا میلاد مسیح (بیست و پنجم دسامبر) و نهایتا روز باکسینگ (بیست و ششم دسامبر) هست. گرچه اینا تعطیلات ملی کانادایی هاست اما باز در برخی استان ها مثل استان های نیوفاندلند، نیوبرانزویک، نوااسکوشیا و کبک این تعطیلات گرفته نمیشه. بعضی استان ها هم تعطیلات مخصوص به خودشون مثل روز خانواده، روز سنت پاتریک و چندین روز تعطیل دیگه به مناسبت های مختلف دارند. اگر در حال تحقیق در رابطه با سایر ابعاد مهاجرت و زندگی در کشور کانادا هستید میتونید در سایت ایران توکا کلی اطلاعات مختلف از منابع معتبر پیدا کنید که قطعا به دردتون خواهد خورد.
کانادا کشوری پهناور با تنوع فرهنگی گوناگونی هست. مهاجرت، زندگی افراد زیادی رو تحت تاثیر قرار میده و برای تمامی مسافران و دانشجویان واجبه که قبل از اقدام به مهاجرت و تحصیل در کانادا با برخی موارد از جمله اداب و رسوم، شرایط آب و هوا، اداب گفت و گو، نحوه لباس پوشیدن و ... آشنا بشن. مردم کانادا در هنگام ملاقات با همدیگه دست میدن و اگر دوستان نزدیک هم دیگه باشن روبوسی هم، خواهند کرد. می تونین برای صدا کردن نام خانوادگی افراد از کلمات موسیو و مادام استفاده کنین. با این که بیشتر افراد پشت تلفن همدیگه رو با نام کوچیک صدا می کنن، ولی بهتره از نام خانوادگی همدیگر استفاده بشه چون به احتمال زیاد اونا هم همین کارو خواهند کرد و همچین انتظاری هم از شما دارن. کت و شلوار پوشش استاندارد و رسمی آقایان و بانوان در محیط کار هست، اما در برخی از موارد کاری، افراد مجازن پوشش غیر رسمی داشته باشن. مسائلی که بهتره در مورد آن ها حرف نزنین از جمله: مقایسه کشور آمریکا با کانادا، مشکلات و تفاوت های زبان فرانسه با انگلیسی، عقاید مذهبی و دینی افراد و... این نکته رو فراموش نکنین که به دید مردم کانادا، فریاد زدن و صحبت کردن با صدای بلند بی ادبی به حساب میاد و سیگار کشیدن در مکان های عمومی مانند رستوران ها، فروشگاه ها، سینما، ادارات ممنوع هست. از صمیمی شدن زیاد با افراد و برقراری تماس فیزیکی با افراد به شدت پرهیز کنین. می تونین مانند سایر کشورهای غربی، اگر به مهمانی دعوت شدین، همراه خود یک دسته گل یا شکلات ببرین. ممکنه در بسیاری از شهرها پرداخت انعام ضروری نباشه ولی در کانادا تقریبا امری رایج و اجباریه چون بخش خدمات معمولا کمترین حقوق رو نسبت به بقیه شغل ها دریافت می کنن و انتظار میره این اختلاف با دریافت انعام پوشش داده بشه. شما می تونین برخی از وسایل خودتونو بدون پرداخت عوارض به کانادا ببرین مانند: کتاب، مبلمان، وسایل سرگرمی، لباس، لوازم خانگی مانند گاز، یخچال، ماشین لباس شویی، هدایایی با ارزش کمتر از 60 دلار، جواهرات و... . اگر تنها سه ماه از ازدواج شما گذشته باشه میتونین هدایای عروسی خودتونو بدون مالیات به کانادا منتقل کنین. آنچه ذکر شد از جمله موارد مهم، باید ها و نباید های زندگی در کاناداست. اگر قصد مهاجرت به کانادا رو دارین، می تونین به وبسایت ایران توکا مراجعه کرده و از مطالب خوبشون استفاده کنین.
امروزه زندگی در کانادا مزیت های زیادی برای افراد داره. هر ساله تعداد زیادی از مردم جهان به روش های مختلفی به این کشور مهاجرت می کنن. شیوع ویروس کرونا اقتصاد و بازار کار بسیاری از کشور های بزرگ را مختل کرده. کانادا نیز جزء یکی از کشورهای توسعه یافته هست که لطمه زیادی با این موضوع خورده و بیش از 3 میلیون کانادایی بیکار شدن. فرصت های شغلی مناسبی در کمپانی های معتبر کانادایی برای مهاجران وجود دارن که با مصاحبه و قبولی در آزمون مربوطه، افراد میتونن مشغول به کار بشن. پروسه کاریابی در کانادا یکی از مواردی هست که فکر بسیاری از افراد رو به خودش مشغول کرده. یک رزومه حرفه ای می تونه سال ها تجربیات شما رو در قالب یک یا دو صفحه برای مسولان کانادایی توضیح بده. بیش ترین متقاضیان نیروی کار در کانادا شغل دستیاری برای فروش هست. افراد برای ثبت نام در این شغل باید دوره های کاراموزی رو طی کنن. همزمان با کاهش فراگیری سویه های جدید کرونا و کاهش محدودیت های بهداشتی، تعداد قابل توجهی از استان های کانادا به شرایط عادی برگشتن و بازار کار، تقریبا رو به روال سابق پیش میره. در فوریه 2022 موقعیت های شغلی زیادی توسط دولت کانادا ایجاد شد که نرخ بیکاری را 1 درصد کاهش داد. بیشترین موقعیت های شغلی در کانادا مختص بخش های: حمل و نقل، خدمات اقامتی، خدمات اطلاعات و فرهنگ و صنایع تفریحی، خدمات غذایی و ... هست. افرادی که بدون داشتن مجوز کار در کانادا مشغول به کار بشن، در حال انجام کار سیاه یا غیر قانونی هستن و به نوعی مجرم شناخته شده و موظف به پرداخت جریمه میشن. بعد از همه گیری کرونا بازار داغی برای کار در کانادا ایجاد شد. از مهم ترین و پر تقاضا ترین شغل ها بعد از کرونا می توان به فناوری اطلاعات، کار اداری، تولید، لجستیک، مهندسی، حسابداری مالی، فروش و بازاریابی و منابع انسانی( استخدام کارگران برای پاسخگویی به موج تجارت الکترونیک، ارائه اطلاعات در مورد اقدامات ایمنی و بهداشت کرونا) اشاره کنیم. مهاجرت به کانادا راه و روش های مختلفی داره. گرفتن ویزای تحصیلی کانادا یکی از این روش هاست. اگر شما هم قصد مهاجرت دارین میتونین برای کسب اطلاعات بیش تر به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین.
رشته حقوق از جمله رشته های پر درآمد، نه تنها در کانادا بلکه در سرتاسر جهانه. شاید برای خیلیا این نگرانی پیش بیاد که بعد کلی دردسر برای پذیرش تحصیل در کانادا در این رشته و بعد کلی تلاش برای فارغ التحصیلی در این رشته، آیا بازار کار کانادا فرصت های شغلی خوبی میتونه براشون در اختیار بذاره یانه. آینده شغلی و تعداد فرصت های شغلی برای کسانی که مدرک حقوقشون رو در کشور کانادا دریافت کردن بیشتر بستگی به این داره که قصد دارند در کجای این کشور فعالیت کنن. مثلا بازار کار رشته حقوق در ایالت هایی مثل بریتیش کلمبیا، نیو برونزویک و منیتوبا طبق آمارهای موجود در ده سال آینده وضع خوبی داره، اما در ایالت های نووا اسکوشیا، انتاریو و پرنس ادوارد چشم انداز مطلوبی نداره. کسانی که در این رشته در کانادا تحصیل کردن بعد از قبولی از آزمون بار (Bar Exam)، اول کار خودشون رو با کارآموزی شروع میکنن که مدت زمان اون در ایالت های مختلف متفاوته و افراد میتونن این دوره رو در خارج از کانادا و یا داخل کانادا در یک یا چند شرکت مختلف به صورت تمام وقت یا پاره وقت سپری کنن. بعد از سپری کردن دوره کارآموزیه که به شما اجازه میدن به عنوان یه وکیل در کشور کانادا کار کنید. البته بعضی استان ها مثل انتاریو دوره های مختص خودشون رو برای رشته حقوق دارند که اون هارو هم باید سپری کنید تا بتونید به طور رسمی فعالیت حقوقی داشته باشید. فارغ التحصیلان رشته حقوق در کانادا در حیطه های مختلفی میتونن در این رشته مشغول به فعالیت بشن. مثل حقوق در منافع عمومی که به دفاع از گروه ها و موارد خاصی مثل زنان، محیط زیست و یا بومیان این کشور میپردازه. کسانی هم که علاقه به کار در بخش خصوصی دارن میتونن در شرکت های حقوقی کوچک و بزرگ در یک زمینه خاص و یا چندین زمینه مختلف مشغول به فعالیت بشن. در بخش دولتی هم مشاغلی مثل دادستانی یا کار در وزارتخانه های مختلف برای فارغ التحصیلان رشته حقوق اختصاص داده شده. اگر به دنبال مطالب بیشتری در رابطه با تحصیل در رشته حقوق، کار و مهاجرت به کشور کانادا هستید میتونید با مراجعه به وبسایت فوق العاده ایران توکا دانش خودتون رو به روز کنید.
نحوه کاریابی و لیست مشاغل مهم، از جمله موارد مهم برای مهاجران هست. لیست شغل های مورد نیاز در کانادا، هر ساله توسط دولت این کشور ارائه میشه و متقاضیان میتونن در بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی به کانادا ثبت نام کنن. برنامه جذب نیروی کار کانادا از سال 2015 تا به حال در قالب روش اکسپرس اینتری بوده که این برنامه به صورته دو مرحله ای و امتیازی هست. عنوان های شغلی که در قالب طبقه بندی ملی مشاغل کانادا یا لیست ناک NOCهست شامل: دسته های 0 یا مدیریتی، Aیا سطح دانشگاهی، Bیا مهارتی و فنی، Cیا مشاغل حد واسط و خاص و در نهایت دسته Dیا کارگری اند.
مهارت های نوع 0: در این دسته تمامی بخش های مدیریتی از جمله مدیران کسب و کارهای بزرگ و کوچک مدیران ارشد شرکت ها در بخش قرار میگیرن.
مهارت های نوع A: مشاغلی جزء این دسته طبقه بندی میشن که نیاز به مدرک دانشگاهی بالاتر و حتی تحصیل در کانادا دارن مثل: پزشکان، معلمان، مهندسین و...
مهارت های نوع B: این دسته جزء مهارت های عملی بوده و نیاز به گذراندن یک دوره آموزش تخصصی و یا مدرک دانشگاهی دیپلم و بالاتر هست. مانند: آشپز، برقکار و ...
مهارت های نوع C: این مشاغل نیازمند به تحصیلات دبیرستانی، آموزش ها و مهارت های تجربی هست مانند: راننده، گارسون، فروشنده، قصاب و...
مهارت های نوع D: این گروه نیاز به آموزش و مهارت خاصی ندارند و حین کار آموزش میبینن. مثل کارگر خدماتی و نیروهای نظافتی
مشاغل تولیدی و فنی در کانادا بخش عمده فعالیت های اقتصادی کاناداست. بخشی از این مشاغل عبارت انداز: جوشکار و اپراتور تجهیزات مربوطه، تکنسین دستگاه های تولیدی، اپراتور دستگاه های تولیدی، مونتاژ کار، سوپر وایزر تولید، مکانیک دستگاه های سنگین، مکانیک خودرو و...
مشاغل فروش و بازاریابی در کانادا که برای مهاجران یک شغل ایده ال محسوب میشه شامل کارشناس فروش، مرچندایز، مدیر بازاریابی، اکانت منیجر، اکانت منیجر تبلیغات، مدیر دیجیتال مارکتینگ، مدیر تجارت الکترونیک و... . اگر بخواین به عنوان کارشناس یا مدیر فروش در کانادا کار کنین باید مدرک دانشگاهی فنی در این زمینه داشته باشین.
در حال حاظر کانادا با کمبود نیروی انسانی برای کار مواجه هست. به همین دلیل این کشور به محلی مناسب برای مهاجران تبدیل شده. اگر شما هم فکر میکنین در هر یک از شغل های ذکر شده دارای تبحر هستین و قصد مهاجرت کاری و تحصیلی دارین، این یک فرصت عالی برای شماست که البته شما نیاز به نوشتن انگیزه نامه مناسب برای این کار هستین. شما میتونین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به وبسایت ایران توکا مراجعه و بهترین روش مهاجرت رو انتخاب کنین.
این روزا دیگه برای همه مشخصه که کانادا کشوریه که دارای سیستم آموزشی فوق العاده ای هست و کیفیت سیستم آموزشی این کشور در مقاطع مختلف در همه جای دنیا زبانزده. یکی از رشته های پرطرفدار در این کشور، رشته حقوقه که دانشجوها از سرتاسر دنیا برای تحصیل در این رشته به کانادا مهاجرت می کنن. کانادا کلا 18 تا دانشکده داره که رشته حقوق در اون ارائه میشه. گرچه کیفیت بالای دانشگاه های این کشور غیر قابل انکار هست، اما تحصیل در کانادا میتونه علاوه بر اینکه دانش و توانایی شما رو در این رشته افزایش بده، مسیر آینده شغلی تون رو هم هموارتر کنه. برترین دانشگاه کانادا در درشته حقوق، دانشگاه تورنتو هست که برنامه های متنوعی برای تحصیل در این رشته داره و با داشتن اساتید مجرب و امکانات عالی، محیط فوق العاده ای رو در اختیار دانشجوهاش میذاره و البته جای تعجبی هم نداره که گرفتن پذیرش از این دانشگاه، خیلی سخت باشه. دانشکده حقوق دانشگاه مک گیل هم با داشتن قدمتی بیش از یک و نیم قرن، جزو برترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل در این رشته است و افراد بزرگی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدن که باعث شده این دانشگاه اعتبار خوبی رو برای خودش در کل دنیا دست و پا کنه. سومین دانشگاه برتر کانادا در رشته حقوق هم دانشگاه بریتیش کلمبیاست که شاخه های مختلفی از رشته حقوق مثل حقوق بین الملل، تجارت و محیط زیست رو ارائه میده و با داشتن اساتید مجرب به دنبال پژوهش های متنوع در این رشته است. دانشگاه بعدی دانشگاه مونترال هست که بالاترین جایگاه رو در حقوق فرانسوی (فرانکوفون) در جهان داره و کیفیت بالای آموزش در این دانشگاه بر صاحب نظران در رشته حقوق پوشیده نیست. در نهایت رتبه پنج به دانشگاه بسیار پیشرفته یورک میرسه. دانشکده حقوق در این دانشگاه، آزگودهال نام داره که بالاترین قدمت رو در میان دانشکده های حقوق ایالت انتاریو داره، برنامه های گوناگونی در این دانشکده ارائه میشه که باعث میشه فارغ التحصیلان این دانشکده بتونن در مشاغل مختلفی پس از تحصیل مشغول به کار بشن. در نهایت اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با شرایط تحصیل در رشته حقوق در کشور کانادا داشتید میتونید به وبسایت مفید ایران توکا مراجعه کنید.
این روزا دیگه برای همه مشخصه که کانادا کشوریه که دارای سیستم آموزشی فوق العاده ای هست و کیفیت سیستم آموزشی این کشور در مقاطع مختلف در همه جای دنیا زبانزده. یکی از رشته های پرطرفدار در این کشور، رشته حقوقه که دانشجوها از سرتاسر دنیا برای تحصیل در این رشته به کانادا مهاجرت می کنن. کانادا کلا 18 تا دانشکده داره که رشته حقوق در اون ارائه میشه. گرچه کیفیت بالای دانشگاه های این کشور غیر قابل انکار هست، اما تحصیل در کانادا میتونه علاوه بر اینکه دانش و توانایی شما رو در این رشته افزایش بده، مسیر آینده شغلی تون رو هم هموارتر کنه. برترین دانشگاه کانادا در درشته حقوق، دانشگاه تورنتو هست که برنامه های متنوعی برای تحصیل در این رشته داره و با داشتن اساتید مجرب و امکانات عالی، محیط فوق العاده ای رو در اختیار دانشجوهاش میذاره و البته جای تعجبی هم نداره که گرفتن پذیرش از این دانشگاه، خیلی سخت باشه. دانشکده حقوق دانشگاه مک گیل هم با داشتن قدمتی بیش از یک و نیم قرن، جزو برترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل در این رشته است و افراد بزرگی از این دانشگاه فارغ التحصیل شدن که باعث شده این دانشگاه اعتبار خوبی رو برای خودش در کل دنیا دست و پا کنه. سومین دانشگاه برتر کانادا در رشته حقوق هم دانشگاه بریتیش کلمبیاست که شاخه های مختلفی از رشته حقوق مثل حقوق بین الملل، تجارت و محیط زیست رو ارائه میده و با داشتن اساتید مجرب به دنبال پژوهش های متنوع در این رشته است. دانشگاه بعدی دانشگاه مونترال هست که بالاترین جایگاه رو در حقوق فرانسوی (فرانکوفون) در جهان داره و کیفیت بالای آموزش در این دانشگاه بر صاحب نظران در رشته حقوق پوشیده نیست. در نهایت رتبه پنج به دانشگاه بسیار پیشرفته یورک میرسه. دانشکده حقوق در این دانشگاه، آزگودهال نام داره که بالاترین قدمت رو در میان دانشکده های حقوق ایالت انتاریو داره، برنامه های گوناگونی در این دانشکده ارائه میشه که باعث میشه فارغ التحصیلان این دانشکده بتونن در مشاغل مختلفی پس از تحصیل مشغول به کار بشن. در نهایت اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در رابطه با شرایط تحصیل در رشته حقوق در کشور کانادا داشتید میتونید به وبسایت مفید ایران توکا مراجعه کنید.
تعداد دانشگاههایی که رشته کامپیوتر را در کشور کانادا ارائه میکنند، به ۲۰ عدد میرسد. این دانشگاهها رشته کامپیوتر را با بالاترین سطح آموزشی و بر طبق استانداردهای جهانی تدریس میکنند. به همین دلیل بسیاری از افرادی که پس از تحصیل در رشته کامپیوتر وارد جامعه میشوند، میتوانند به سرعت شغل متناسب با رشته خود را پیدا کنند. امروزه نیاز به رشته کامپیوتر و نیروی انسانی متخصص در این زمینه بسیار افزایش پیدا کرده است.
شما با تحصیل در این رشته در کشور کانادا و در بسیاری از کشورهای جهان در شرکتها و مراکز مختلف میتوانید مشغول به کار شوید. سطح آموزش در دانشگاههای کشور کانادا بسیار بالا بوده و به صورت عملی دروس مختلف رشته کامپیوتر را به دانشجویان آموزش میدهند. معمولاً محدودیتی برای ورود دانشجویان بین المللی به دانشگاه برتر رشته کامپیوتر در کشور کانادا وجود ندارد. شما با انتخاب این دانشگاهها امکان دریافت پذیرش و حتی امکان دریافت بورسیه در این رشته را نیز خواهید داشت.
در این میان دانشگاه تورنتو در کشور کانادا مرکز مناسبی برای مهاجرت تحصیلی است. رتبه این دانشگاه در سطح جهانی ۳۱ است و دانشکده کامپیوتر آن تاکنون توانسته است تحقیقات بسیار گستردهای را انجام داده و جوایز بسیاری را دریافت کند. دانشگاه برتر دیگری که در کشور کانادا میتوانید برای تحصیل در رشته کامپیوتر انتخاب کنید، دانشگاه واترلو است.
این دانشگاه در رشته کامپیوتر در رتبه چهارم در سطح جهان قرار دارد. نکته مهم این است که برای تحصیل در این دانشگاه باید رزومه بسیار خوبی داشته باشید. اگر قصد دارید جزئیات بیشتری در رابطه با دانشگاههای برتر رشته کامپیوتر در کشور کانادا به دست آورید، میتوانید به مرجع معتبر ایران توکا مراجعه کنید.