نوشته شده توسط : mohsen

از سال 2012 سفارت کانادا در ایران واقع در تهران تعطیل شده. ایرانیان واسه انجام امور مربوطه به این سفارت مثل ارائه مدارک و انجام فرایند بیومتریک، باید به سفارت کانادا در کشورهای نزدیک مانند ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، امارات و ... مراجعه کنن. کانادا کشور مهاجر پذیریه به همین خاطر تقاضای ویزای این کشور هم به مراتب زیاده. صدور ویزا از سوی وزارت این کشور پروسه ی طولانی و دشواری داره که متقاضیان باید این شرایطو بشناسن. در واقع سفارت مدارک افرادو بررسی میکنه و با توجه به اونا تصمیم می گیره که ویزا بده یا نه. بعد این که مدارکتون توسط سفارت کانادا بررسی شد، باید در مصاحبه ی حضوری سفارت شرکت کنین. یعنی باید خودتون شخصاً به سفارت کانادا در کشورای دیگه برین و به سؤالایی که تو مصاحبه ازتون پرسیده میشه جواب بدین. بعد این مصاحبس که افسر سفارت کانادا شمارو رد یا پذیرش می کنه. واسه رفتن به سفارت باید از قبل به صورت آنلاین وقت بگیرین و در زمان مقرر اونجا باشین. گرفتن وقت به صورت آنلاین، به این صورته که باید به وب سایت IRCC برین و یه حساب کاربری واسه خودتون باز کنین. بعد انجام این مراحل، فرم های مربوطه باید پر بشن و هزینه های لازم پرداخت کنین.

مدارک درخواستی ویزای کانادا، برحسب نوع ویزا متفاوته، اما به طور کلی مدارک شامل موارد زیره:

گذرنامه فعلی و گذرنامه ‌های قبلی و کپی تمام صفحات آن ها

لیست مسافرت های خارج از کشور ( واسه اثبات تمکن مالی)

مدارک پرداخت هزینه های پروسه ی ویزا گرفتن

فرم ثبت درخواست ویزای کانادا

۳ قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید

شناسنامه و کارت ملی و ترجمه آن ها

مدارک اثبات تمکن مالی ( بر حسب نوع ویزا مقدار تمکن مالی متفاوته)

انگیزه نامه هدف شما از سفر به کشور کانادا

مدارک اثبات بازگشت شما به کشور مبدأ درصورت پایان اعتبار ویزای کانادا

گواهی سلامت پزشکی

در صورت وجود دعوتنامه

فرم‌های لازم تکمیل شده (Application form و Family information)

پروسه گرفتن ویزا هزینه هایی داره که ما تو وبسایت ایران توکا همه ی اینارو در اختیارتون گذاشتیم. واسه این که هزینه های ویزا گرفتن، هزینه زندگی تو کشور کانادا و ... با خبر بشین، حتما به وبسایت ما سر بزنین.



:: برچسب‌ها: مدارک ویزای کانادا, انگیزه نامه, سفارت کانادا برای ایرانیان, سفارت کانادا, بهترین سفارت کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

دلیل بسیاری از افراد برای انتخاب کشور کانادا، برای تحصیل و مهاجرت این است که معمولاً هزینه‌های زندگی دانشجویی، مسکن و اقامت در کشور کانادا به نسبت سایر کشورهای اروپایی مناسب‌تر است. هنگامی که شما قصد مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا را داشته باشید، باید علاوه بر شهریۀ دانشگاه، حدود ۱۲ هزار دلار تمکن مالی در حساب بانکی را به این کشور اثبات کنید تا بتوانید هزینه‌های زندگی دانشجویی و مسکن خود را در کشور کانادا پوشش دهید. یکی از مسائل مهمی که بر هزینه‌های نهایی سالانه شما تأثیرگذار خواهد بود، هزینۀ مسکن یا خوابگاه دانشجویی است.

شما می‌توانید برای زندگی، مکانی بیرون از دانشگاه را انتخاب کنید. به عنوان مثال می‌توانید یک خانه در خارج و اطراف شهر اجاره کنید. همچنین می‌توانید درخواست خوابگاه دهید. بدیهی است که زندگی در خوابگاه مخارج کمتری نسبت به اجاره و رهن خانه خواهد داشت. به طور تقریبی شما از ۳ هزار تا ۸ هزار دلار به طور سالانه برای استفاده از خدمات خوابگاه دانشجویی و همچنین هزینه‌های زندگی در کشور کانادا احتیاج دارید. با توجه به رشتۀ دانشگاهی و همچنین محل دانشگاه، در کشور کانادا هزینه‌های مربوط به خوابگاه و شهریه‌ها متفاوت خواهد بود.

می‌توانید پس از یک سال اقامت در خوابگاه دانشجویی، در نزدیکی شهر، یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنید یا با یک دوست هم خانه شوید و به این طریق هزینۀ کمتری بپردازید. اگر قصد داشته باشید یک خانه یا آپارتمان در اطراف شهر اجاره کنید، باید به طور میانگین از ۷۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار ماهانه پرداخت کنید که به این هزینه، باید هزینه‌های مربوط به قبض آب و برق و مواردی مانند این را نیز اضافه کنید. به طور میانگین حدود ۱۵۰ دلار در ماه هزینه قبض آب و برق در کشور کانادا خواهد بود.

هزینه اینترنت نیز ماهانه ۵۰ تا ۷۰ دلار است. برای خورد و خوراک حدود ۳۰۰ دلار باید پرداخت کنید. رفت و آمد به رستوران‌های معمولی در کشور کانادا نیز حدود ۵۰ تا ۷۰ دلار برای شما هزینه خواهد داشت. باقی اطلاعات در رابطه با هزینه‌های زندگی و تحصیل و کار در کشور کانادا در وبسایت ایران توکا وجود دارد.ش ما عزیزان می‌توانید از طریق تماس با کارشناسان با تجربۀ مجموعه ایران توکا، اطلاعات بیشتری کسب نمایید.



:: برچسب‌ها: هزینه زندگی در کانادا, تمکن مالی ویزای کانادا, تحصیل در کانادا, هزینه تحصیل در کانادا, اقامت در کانادا, یافتن محل اقامت در کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

این روزا خیلی ها هستن که قصد مهاجرت تحصیلی دارن، که بهترین و کم هزینه ترین روش گرفتن بورسیه تحصیلیه. فاند یا بورسیه تحصیلی به کمک هزینه ای گفته می شه که نهادهای غیر دولتی کشور مقصد برای دانشجو در نظر می گیرن، تا بدون تعهد خدمت اونجا مشغول به تحصیل شن. چند نوع بورسیه تحصیلی داریم که شامل بورسیه (Scholarship)، فاند (Fund)، فلوشیپپ (Fellowship)، گرنت (Grants)، وام (Loan) میشه. بیشتر کشورای اروپایی و آمریکایی بورسیه تحصیلی در اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار میدن. یکی از مدارک مهمی که لازمه، داشتن مدرک زبان معتبر با نمره ی بالاست. هر چقدر نمره ی زبان شما بالاتر باشه شانستون واسه گرفتن بورسیه هم بیشتر میشه. معدل و ریز نمرات مقاطع قبلیتون خیلی مهمه، چون نشون میده که شما قابلیت یادگیری بالایی دارین. انجام فعالیت هایی مثل فعالیت های ورزشی و هنری هم میتونه کمک کننده باشه. ثبت اختراع هم شانس شمارو در گرفتن بورسیه تحصیلی بیشتر میکنه. اغلب بورسیه های تحصیلی، واسه مقاطع تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری تعلق میگیره. به همین خاطر داشتن مقاله های معتبر و ثبت شده در ISI به شما خیلی کمک خواهد کرد. هم چنین توصیه نامه ای که استادهای شما مینویسن نقش مهمی داره. بعضی دانشگاه ها شرایط سنی خاصی دارن یعنی اگه سنتون بیشتر از سن مورد نظر اونا باشه نمیتونین بورسیه بگیرین. هر چقدر رزومه شما قوی تر باشه، احتمال گرفتن بورسیه بیشتر میشه، هم چنین تو مقدار هزینه ای که واستون تعلق میگیره هم تأثیر داره. حالا ببینیم چه جوری باید بورسیه بگیریم؟ شرایط همه دانشگاه ها واسه بورسیه دادن یکسان نیست و هر کدوم شرایط ویژه ی خودشونو دارن. بهترین راه اینه که به سایت دانشگاه مورد نظرتون مراجعه کنین و شرایط فاند یا بورسیه تحصیلی رشته دلخواه خودتونو به دقت بخونین. مدارکی که باید ارائه کنین پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه، ۴ قطعه عکس، ترجمه مدارک و ریز نمرات با مهر دادگستری، اثبات تمکن مالی، اثبات بازگشت به کشور مبدا پس از پایان تحصیلات است. اگه شما هم قصد مهاجرت دارین باید کلی اطلاعات جمع کنین، بهتره تو این زمینه به وبسایت ایران تو کا مراجعه کنین. مطالب زیادی تو وبسایتمون قرار دادیم که میتونه واسه تصمیم گیری آیندتون تأثیر گذار باشه.



:: برچسب‌ها: بورسیه دانشگاه های کانادا,تحصیل رایگان در کانادا,بورسیه تحصیلی کانادا,مدارک لازم برای دریافت بورسیه,انواع بورسیه ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

استان آلبرتا یکی از پر جمعیت‌ترین استان‌های کشور کانادا با حدود ۴ میلیون نفر جمعیت است. شهر ادمونتون و کلگری در استان آلبرتا مورد توجه افراد بین المللی و مهاجران قرار می‌گیرند. هزینه زندگی در این شهرها کاملاً مناسب است. با وجود اینکه میزان امکانات رفاهی و درآمد در استان آلبرتا بیشتر از سایر استان‌هاست، اما با این وجود باز هم می‌توان به راحتی در استان آلبرتا زندگی کرد. هر نفر در این استان حدود ۱۲۰۰ دلار در ماه هزینه زندگی خواهد داشت که در صورت اجارۀ آپارتمان یک خوابه یا دو خوابه از ۹۰۰ تا ۱۷۰۰ دلار می‌تواند اجاره‌بها پرداخت کند. به عنوان مثال اجاره خانه یک خوابه در مرکز شهر ۱۳۰۰ دلار و در خارج از شهر ۹۰۰ دلار است. هزینه غذا در رستوران‌های استان آلبرتا می‌تواند از ۲۰ دلار تا ۸۰ دلار متغیر باشد و همچنین پرداخت مالیات و پرداخت قبوض از حدود ۱۵۰ تا ۲۵۰ دلار درمان متغیر است. برای اینکه بتوانید با استفاده از حمل و نقل عمومی در داخل استان آلبرتا جابجا شوید، حدود 30 دلار باید هزینه کنید و اگر بخواهید جابجایی بین شهری داشته باشید، حدود ۸۰ تا ۹۰ دلار هزینه حمل و نقل و جابجایی بین شهری خواهد بود. دیگر شهرهای استان آلبرتا نیز از نظر مخارج و هزینه زندگی در همین وضعیت قرار دارند و ممکن است میزان هزینه‌ها در برخی از شهرهای این استان کمتر باشد. اما به طور کلی تفاوت چشمگیری با یکدیگر ندارند. با توجه به اینکه ممکن است برای زندگی و تأمین هزینه مخارج در استان آلبرتا نیاز به کار و شغل داشته باشید، می‌توانید استان آلبرتا را انتخاب کنید. این استان می‌تواند مشاغل گوناگونی را در اختیار افراد بین‌المللی و خارج قرار دهد. همچنین میزان درآمد در این استان نسبت به سایر استان‌های کشور کانادا بالاتر است. به طور کلی استان آلبرتا، استان گران قیمتی در کشور کانادا نیست. زیرا تمامی هزینه‌ها در این استان کاملاً استاندارد هستند. اطلاعات بیشتر در رابطه با استان آلبرتا و کار و زندگی در این استان در وب‌سایت ایران توکا موجود است که می‌توانید به آن مراجعه کنید و از این اطلاعات بهره‌مند شوید‌.



:: برچسب‌ها: هزینه زندگی در کانادا,هزینه های زندگی در استان آلبرتا,هزینه زندگی در استان آلبرتا,زندگی در استان آلبرتا ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

در کشور کانادا علاوه بر مدارس کانادایی که به آموزش دروس مختلف و زبان انگلیسی و فرهنگ و تاریخ کشور کانادا می‌پردازند، مدارس ایرانی نیز وجود دارند. در این مدارس علاوه بر این که استانداردهای کشور کانادا و فرهنگ و زبان انگلیسی آموزش داده می‌شود، می‌توان فرزندان را با تاریخ ایران و همینطور فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی نیز بیشتر آشنا کرد. بنابراین اگر یکی از افراد ایرانی هستید که بابت تحصیلی فرزندتان در کشور کانادا نگرانید، باید بدانید در کشور کانادا مدارس ایرانی به تعداد بسیار زیادی وجود دارند که از سیستم آموزشی این کشور تبعیت می کنند. در مدارس ایرانی در کشور کانادا علاوه بر آموزش زبان انگلیسی و زبان فرانسوی، زبان ایرانی نیز به دانش آموزان آموزش داده می‌شود. برخی از مدارس برای دانش‌آموزان الزام کرده‌اند در محیط‌ مدرسه به زبان فارسی صحبت کنند. اگر شما اقامت کشور کانادا را داشته باشید، می‌توانید فرزندان خود را به صورت رایگان به مدارس کشور کانادا بفرستید. اما اگر بخواهید فرزندان شما در مدارس ایرانی تحصیل کنند، باید هزینه‌ای را به عنوان شهریه به مدرسه پرداخت کنید. البته باید گفت میزان شهریه برای مدارس ایرانی نسبت به سایر مؤسسات آموزشی بالاتر است. اما با توجه سطح بالای آموزش و استانداردهای آموزشی که در کشور کانادا و در مدارس ایرانی وجود دارد، پرداخت این هزینه کاملاً به صرفه خواهد بود. برای ثبت نام در برخی از مدارس ایرانی کشور کانادا، دانش‌آموزان بین‌المللی باید بالای ۱۲ سال سن داشته باشند. همچنین یک میانگین معدل و حداقل معدل برای دانش‌آموزان بین‌المللی وجود خواهد داشت. بهتر است دانش‌آموز تا حدی به زبان انگلیسی و فرانسوی مسلط باشد. قبل از ثبت نام در مدارس ایرانی کشور کانادا کارنامه تحصیلی سال‌های گذشته دانش آموز بررسی می‌شوند. مدرسه بین المللی البرز و مدرسه فارسی تورنتو نمونه‌هایی از مدارس ایرانی کشور کانادا هستند. باقی اطلاعات راجع به مهاجرت به کشور کانادا در وبسایت ایران توکا قابل مشاهده است که می‌توانید مطالعه نمایید.



:: برچسب‌ها: تحصیل در مقطع ابتدایی در کانادا , تحصیلات ابتدایی در کانادا ,تحصیل در مدارس ابتدایی کانادا , تحصیل فرزند در کانادا , تحصیل فرزندان در کانادا ,سیستم آموزشی مدارس کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

امروزه استان آلبرتا در کشور کانادا باشکوه‌ترین اقتصاد را در اختیار دارد. به خصوص در زمینۀ نفت و گاز، رشد اقتصادی بسیار خوبی داشته است. امروزه استان آلبرتا به دلیل پیشرفت چشمگیر خود در زمینۀ صنایع نفت و گاز به عنوان استان انرژی در کشور کانادا شناخته می‌شود. این استان می‌تواند مقصد خوبی برای مهاجران بین المللی باشد. زیرا شرایط پیدا کردن کار در این استان راحت است. همچنین به دلیل اقتصاد خوب از امکانات رفاهی بسیار زیادی برخوردار است. به افراد بین المللی اجازۀ سرمایه ‌گذاری در استان آلبرتا داده شده است. در شهرهای مختلف استان آلبرتا از جمله شهر کلگری، اقتصاد به دلیل توسعۀ فعالیت‌های صنایع متفاوت با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا و همچنین دایر کردن بنگاه‌های خدماتی، رشد خوبی داشته است. حتی شرکت‌های خارجی نیز در استان آلبرتا با تأسیس شعبه جدید شرکت خود، تأثیر بسیار خوبی بر اقتصاد این استان گذاشته‌اند.

یکی از شهرهای استان آلبرتا با نام ادمنتون امروزه در صنایع نفت قدم‌های بزرگی برداشته است. وجود زمینه‌های مختلف اقتصادی برای سرمایه گذاری و همچنین مشاغلی در حیطۀ نفت و گاز و انرژی سبب شده است تعداد زیادی از مهاجرین بین‌المللی این استان را به عنوان مقصد انتخاب کنند. شما با زندگی در استان آلبرتا میانگین درآمدی بالاتری خواهد داشت و امکانات رفاهی بهتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت. یکی از عوامل مؤثر بر رشد اقتصاد استان آلبرتا، جنگلداری است که توانسته است سود ۴ میلیاردی برای کشور کانادا داشته باشد. در کنار جنگلداری، ساکنین استان آلبرتا با فعالیت‌های کشاورزی و پیشرفت در این حرفه توانسته‌اند تغییرات اقتصادی این استان را افزایش دهند. اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با استان آلبرتا و شرایط آن داشته باشید، می‌توانید به وبسایت ایران توکا مراجعه کنید و اطلاعات بسیار زیادی در رابطه با مهاجرت، زندگی و تحصیل در کشور کانادا را کسب کنید.



:: برچسب‌ها: بهترین شهرهای کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

تسلط به زبان انگلیسی برای فردی که متقاضی مهاجرت به کاناداست، بسیار اهمیت داره. در ادامه معتبرترین مدارک زبان انگلیسی برای دانشگاه و یا فرصت شغلی رو با هم برسی می کنیم.

تافل

اگه انگلیسی زبان اول شما نیست و میخواید در یک دانشگاه انگلیسی زبان در آمریکا، استرالیا، کانادا یا انگلستان ثبت نام کنید مجبوید ثابت کنید در طول دورۀ آموزشی توانایی بکارگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان واسطه رو دارید. آزمون تافل مهارت های خواندنی، شنیدنی، گفتنی و نوشتاری شما رو در چهار بخش محک میزنه. نتایج آزمون تافل به مدت دو سال برای شما معتبر خواهد بود.

آیلتس

سیستم بین المللی آزمون زبان انگلیسی یا همون (IELTS) یکی دیگه از آزمون های مهارت زبان انگلیسیه که به طور مشترک توسط سنجش زبان انگلیسی کمبریج، شورای بریتانیا و آموزش IDP  مدیریت میشه. آزمون آیلتس مهارت های ارتباطی زبان انگلیسی یعنی صحبت کردن، خواندن، گوش دادن و نوشتن رو میسنجه. کل این تست در 2 ساعت و 45 دقیقه انجام میشه.

نمره مردودی برای این آزمون وجود نداره، شما یکسری امتیاز بین0-9 می گیرید. صفر یعنی شما در آزمون شرکت نکردید، یک یعنی شما توانایی استفاده از زبان رو ندارید و "9" به این معنیه که شما یک متخصص انگلیسی زبان هستید و کاملا به زبان مسلط هستید.

TOEIC

آزمون  TOEICکه به آزمون انگلیسی برای ارتباطات بین الملل هم شناخته میشه، مجموعه ای از سه آزمون مهارت انگلیسیه که توسط سرویس تست آموزشی (ETS) برای متقاضیان استخدام برگزار میشه. این آزمون برای سنجش مهارت انگلیسی در زمینۀ کسب و کار حرفه ای ایجاد شده و توسط 14 هزار سازمان در 140 کشور شناخته شدست. در زمینۀ استخدام، جایگزینی و یا ارتقا، داشتن نمرۀ قابل قبول در آزمون TOEIC تفاوت زیادی بین شما و سایر متقاضیان ایجاد میکنه.

رسیدن به موفقیت مسیر سخت و دشواری داره! مطمئنا اگه بخوای تنهایی جلو بری وقت زیادی رو از دست میدی و شانس موفقیتت هم کم میشه. شرکت آرمان توکای دانش با مجوز رسمی از وزارت علوم کنارته تا توی این مسیر کمکت کنه و بار سنگین این مسیر پر پیچ و خمو از روی دوشت برداره.اگه برای انتخاب رشته و دانشگاه، اخذ پذیرش و اقامت به راهنمایی نیاز داری میتونی روی ما حساب کنی. برای رزرو مشاوره رایگان با ما تماس بگیر.     



:: برچسب‌ها: آزمون های زبان کانادا, آزمون های زبان مورد تایید کانادا, آزمون زبان, تحصیل در کانادا, مدارک زبان مورد تایید کانادا, مدرک زبان برای کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

خیلی از دانشجوهای بین الملی کانادا به خصوص دانشجوهایی که بورسیه تحصیلی ندارن، برای تأمین هزینه های زندگیشون، به فکر کار دانشجویی میوفتن. دانشجوها، هم میتونن تو مشاغل مربوط به رشتشون و هم مشاغل غیر مرتبط مشغول به کار شن. بهترین راه کار پیدا کردن تو کانادا مراجعه به سایت های Indeed، Monster، Craigslist هست. کارفرماها تو این وبسایت ها آگهی دعوت به همکاری قرار میدن و میتونین از اونجا شغل دلخواهتونو پیدا کنین. کار دانشجویی تو این کشور خیلی رواج داره و اغلب کارفرماها با این موضوع مشکلی ندارن. بنابراین بهتره که در این مورد صادق باشین و از همون ابتدا تاریخ امتحانات را با کارفرما درمیان بزارین. با توجه به زمان تحصیلتون هم میتونین کار دانشجویی پاره وقت داشته باشین و هم تمام وقت. دانشجوهای بین المللی میتونن شغل های پاره وقت (در حین تحصیل)، حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته و شغل های تمام وقت (در حین تعطیلات)، حداکثر تا ۴۰ ساعت در هفته داشته باشن. دانشجوها تو 4 حوزه مشغول به کار میشن. این 4 حوزه شامل کار دانشجویی داخل دانشگاه، کار دانشجویی خارج از دانشگاه، کواپ، اینترشیپ است. کار دانشجویی داخل دانشگاه اینجوریه که شما باید در مقاله ها، پژوهش ها و تحقیقات به استادتون کمک کنین. کار دانشجویی خارج از دانشگاه به این صورته که میتونین تو همه ی فصل ها مشغول به کار شین. واسه این نوع شغل باید گواهی تحصیلی معتبر ارائه بدین و هم چنین بیمه ی اجتماعی داشته باشین. کوآپ هم یه دوره ی تحصیلی که کارش تضمین شدس. فقط ایرادی که این نوع اشتغال داره، اینه که ، حدودا12000 دلار سالانه باید به خاطر حضور تو این برنامه، پرداخت شه. دانشجوهایی که تخصص خاصی تو زمینه ی اشتغال ندارن میتونن تو دوره های اینترشیپ مشغول شن و کلی تجربه کنن. ولی این کار واسه کسایی که نیاز مالی دارن مناسب نیست، چون تو بعضی از دوره هاش حقوقی پرداخت نمیشه. حقوق کار دانشجویی کانادا، ساعتی بین 12 تا 15 دلاره(تو ایالت های مختلف متفاوته) که حداقل ماهانه حدود 960 دلار میشه. حتما هنگام انگیزه نامه نوشتن به این نکته توجه کنین که تمکن مالی خودتونو وابسته به کار دانشجویی عنوان نکنین، چون در این صورت افسری که بهتون ویزا میده، شمارو ریجکت میکنه. مهاجرت به کشور کانادا پروسه ی طولانی داره که اگه قصد مهاجرت به این کشورو دارین، باید از همه ی جزئیات مطلع بشین. ما تو وبسایت ایران توکا کلی مطالب آموزشی قرار دادیم که میتونه تو این مسیر کمکتون کنه.



:: برچسب‌ها: کار حین تحصیل در کانادا, کار دانشجویی کانادا, درآمد دانشجویی, درآمد در زمان تحصیل در کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

یکی از مهم ترین چیزایی که قبل مهاجرت باید از اون اطلاع داشته باشین حمل و نقل عمومیه یه کشوره، چون بخشی از هزینه های زندگی صرف هزینه ی رفت آمد میشه. سیستم حمل نقل کشور کانادا مانند سایر معیارهای توسعه یافته اون، از امکانات بسیار خوبی برخورداره و میشه گفت یکی از بهترینای جهانه. حمل و نقل عمومی کانادا شامل اتوبوس، تاکسی، مترو، تراموا و ... هست، که افراد با توجه به شرایط مالی و جغرافیایی محل زندگیشون میتونن از این وسیله ها استفاده کنن. حتی اگه شرایط مالی خوبی واسه خرید خودرو تو این کشور داشته باشین چند ماه مجبور به استفاده از وسایل نقلیه هستین. چون گواهینامه ای که دارین اونجا قابل استفاده نخواهد بود و باید مجددا گواهینامه رانندگی کانادا بگیرن. دانشجوهای بین المللی به خاطر هزینه ها، اغلب از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کنن، که دولت کانادا واسه دانشجوها تخفیفات ویژه ای در نظر می گیره. اتوبوس یکی از محبوب ترین و رایج ترین وسیله های نقلیه بین مردم این کشوره، میشه گفت تورنتو بزرگترین سیستم اتوبوس رانیو داره. واسه کم کردن آلودگی هوا خطوط دوچرخه ساختن، هم چنین زیر ساخت ها و فرهنگ استفاده از دوچرخه رو فراهم کردن. استفاده از دوچرخه، هم ارزونه و هم به سلامتی افراد کمک میکنه. دوچرخه سواری هم مثل رانندگی تو این کشور قوانین خودشو داره، که حتما باید رعایت بشن. حتی اگه دوچرخه نداشتیه باشین، میتونین از دوچرخه های برقی که تو خیابونا هستن استفاده کنین. واسه فرار از ترافیک خیابونا و سریع کردن رفت و آمدتون، بهترین وسیله مترو هست. تاکسی جزو قدیمی ترین وسایل نقلیه به شمار میاد که نسبت به بقیه، هزینه بیشتری داره و جالب اونجاس که حدودا 20 درصد مبلغ کرایه باید به راننده انعام بدین. بیشتر شهرهای بزرگ کانادا کم کمش 3 تا شرکت تاکسیرانی دارن و از فروان ترین وسایل نقلیه تو این کشوره. سیستم حمل و نقل اوبر(uber) مثل اسنپ ما هست و هزینه ی کمتری از تاکسی داره. مثل اسنپ برای اینکه بتونین از این سیستم استفاده کنین باید برنامه اون، رو گوشیتون نصب شه و اطلاعات و کارت اعتباریتونو وارد سیستم کنین. واسه این که از شرایط و هزینه های زندگی تو کانادا مطلع بشین، حتما به وبسایت ایران توکا مراجعه کنین. تو این وبسایت کلی مطالب آموزشی در مورد مهاجرت به کانادا گذاشتیم که به دردتون می خوره.



:: برچسب‌ها: هزینه زندگی در کانادا,هزینه حمل و نقل عمومی در کانادا,حمل و نقل در کانادا,حمل و نقل عمومی کانادا,حمل و نقل عمومی در کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 89
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : mohsen

ایالت نوا اسکوشیا با داشتن ده دانشگاه دولتی و نزدیک به نود کالج و دانشگاه خصوصی، نسبت به جمعیت یک میلیونی که داره از تراکم مراکز آموزشی بالایی برخورداره. شش تا از ده دانشگاه دولتی در مرکز این ایالت، شهر هالیفکس قرار داره و قدیمی ترین دانشگاه به نام دانشگاه کینگ، تاریخ تأسیسش به قرن 18 میلادی برمیگرده. در این دانشگاه ها از مقاطع لیسانس تقریباً در هر موضوعی گرفته تا مدارک تحصیلات تکمیلی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، بازرگانی، مهندسی، آموزش، هنرهای زیبا و خیلی رشته دیگه ارائه میشن. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به کانادا رو دارید، دانشگاه های ایالت نوا اسکوشیا باید در بالای لیستتون نوشته شده باشه. چون سیستم آموزشی در این دانشگاه ها به قدری کیفیت خوبی داره که در سرتاسر دنیا شناخته شده است و اگر شما در این دانشگاه ها تحصیل کنید در آینده مشکلی از بابت گرفتن پذیرش در مقطع بعدی و یا پیدا کردن کار نخواهید داشت. ممکنه اسم دانشگاه های این استان قبلا به گوشتون خورده باشه: دانشگاه کینگز کالج، دانشگاه دالهاوزی، دانشگاه ماونت سنت وینسنت، دانشگاه سنت مری، دانشگاه  NSCAD، دانشگاه سنت آن، دانشگاه آکادیا، دانشگاه کیپ برتون، دانشگاه سنت فرانسیس خاویر و دانشگاه الهیات آتلانتیک ده تا دانشگاهی هستند که در این ایالت قرار دارند. بد نیست بدونید که دانشگاه های این ایالت با میانگین شهریه 6281 دلار، گرونترین شهریه رو بین دانشگاه های کانادا دارن. پس قبل از هر اقدامی برای تحصیل در این دانشگاه ها، حتما بودجه خودتون رو بسنجید و یا به دنیال بورسیه های تحصیلی متنوعی که معمولا هر دانشگاهی ارائه میده باشید. اگر به دنبال سایر جنبه های زندگی در ایالت نوا اسکوشیا مثل هزینه های زندگی و کار و درآمد در این ایالت بودید، خوبه که به وبسایت ایران توکا هم یه نگاهی بندازید، کلی مطلب مفید و مختلف از منابع معتبر براتون جمع کرده که حتما به دردتون میخوره.



:: برچسب‌ها: , سیستم آموزشی دانشگاه های کانادا , سیستم آموزشی کانادا , سیستم آموزشی دانشگاهی در کانادا , تحصیل درکانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 اسفند 1400 | نظرات ()